Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ιδέες για το Σαββατοκύριακο

Κινηματογράφος, περιηγήσεις και χορός.

Κι αυτό το Σαββατοκύριακο η πόλη έχει πολλές επιλογές για μικρούς και μεγάλους. Χαλαρώστε και απελευθερωθείτε από την πίεση τς εβδομάδας.

Μεγάλο παιχνίδι στην Αγορά των αρχαίων Αθηναίων

Η Κυριακή θα είναι η μέρα που θα περιηγηθείτε στην Αγορά, στο μεγάλο αρχαιοελληνικό πάρκο όπου κάποτε ήταν η καρδιά της αρχαίας Αθήνας. Μαζί με τη Μαρίζα Ντε Κάστρο θα ανακαλύψετε τα δέντρα των θεών, θα γίνετε Αθηναίοι πολίτες και θα φτιάξετε παιδικά παιχνίδια από πηλό. Συνάντηση στις 10.30, στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς, πεζόδρομος οδού Ανδριανού.

RootlessRoot feat. John Parish: Kireru

Το Kikeru στα Ιαπωνικά σημαίνει «ξέσπασμα οργής», όπου στην προκειμένη σημαίνει πως ο χορός και η γλυπτική γίνονται ένα. Η 8μελής ομάδα RootlessRoot χορεύει σε άγριους ρυθμούς υπό τη ροκ-ηλεκτρονική υπόκρουση του John Parish. Στη σκηνή θα δείτε ένα χορό υψηλής τάσης, εκτός ορίων, υπέροχα απελευθερωτικό. Στην Κεντρική Σκηνή, στις 20:30.

Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία

Πρόκειται για μία ταινία για μικρούς και μεγάλους. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ ταξιδεύουν στη Βρετανία, συνοδεύοντας ένα βαρέλι με μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν ένα χωριό το οποίο αντιστέκεται στην εισβολή των Ρωμαίων του Ιούλιου Καίσαρα. Θα διασκεδάσετε πολύ!

More for you

 
 

Don't Miss