Σαββατοκύριακο: Από Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2012

Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2012

Σαββατοκύριακο: Από Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Ιδέες και Προτάσεις για cinema, vintage και τρέξιμο

53ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Από τις 2 Νοεμβρίου έως και στις 11 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται το 53ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Ταινίες απ’ όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές εκπλήξεις, αφιερώματα, ανοιχτές συζητήσεις και πολλές εκδηλώσεις συμβαίνουν στη γιορτή της Έβδομης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη.

«Η πέτρα της υπομονής» είναι μια κινηματογραφική πρόταση για Σάββατο βράδυ. Μια ταινία βασισμένη στο βιβλίο του Άτικ Ραχιμ, το οποίο κέρδισε το βραβείο Goncourt το 2008. Η ταινία αναφέρεται στη θέση της γυναίκας στο Αφγανιστάν και αγγίζει θέματα γύρω από την αφοσίωση, την αγάπη και τον έρωτα. Για περισσότερες επιλογές δείτε εδώ το πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο.

Vintage Fashion Festival: στο Εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Για τους λάτρεις του Vintage και όχι μόνο! Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen σε συνεργασία με τον A.N.G.E.L.O. γνωστό συλλέκτη vintage κομματιών και ιδιοκτήτη των μεγαλύτερων vintage καταστημάτων στην Ευρώπη ,φιλοξενείται το Vintage Festival από τις 9 Νοεμβρίου έως και τις 8 Δεκεμβρίου. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ και ρούχα διαχρονικών οίκων μόδας Chanel, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Hermès, Dior, Gucci, Valentino κ.ά. Μην ξεχάσετε να περιηγηθείτε στη μοναδική προσωπική συλλογή φουλαριών του A.N.G.E.L.O με τίτλο ‘Around the World in 80 Scarves’. Αυθεντικά vintage φουλάρια από τα 40’s, 50’s και 60’s θα σας ταξιδέψουν σε χώρες όπως η Αλάσκα, η Χιλή, η Ιταλία, η Κίνα & η Ταϋλάνδη.

Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών

Ο Κλασσικός Μαραθώνιος γιορτάζει την 30η επέτειο του. Σε περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε στο Μαραθώνιο εκτός από την κλασσική διαδρομή του Μαραθώνιου θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο Δυναμικό Βάδισμα, στον ανοικτό Λαϊκό Αγώνα των 5 χιλιομέτρων, στον Αγώνα Δρόμου 10 χιλιομέτρων, ενώ για τα παιδιά υπάρχει αγώνας 700 μέτρων. Η εκκίνηση για το Μαραθώνιο Δρόμο και στο Δυναμικό Βάδισμα δίνεται στις 09.00πμ από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αφετηρίας στο Μαραθώνα και ακολουθείται η κλασική διαδρομή. Η εκκίνηση στον ανοικτό Λαϊκό Αγώνα Δρόμου των 5 χιλιομέτρων δίνεται στις 08.30π.μ, μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, επί της Λεωφόρου Βασ. Κωνσταντίνου (αριστερό ρεύμα), στο ύψος του αγάλματος του Γ. Αβέρωφ. Η διαδρομή διατρέχει το ιστορικό κέντρο της πόλης της Αθήνας, περνώντας μπροστά από σημαντικά μνημεία και κτίρια της πόλης, όπως το Πολεμικό Μουσείο, η Βουλή, η Πλατεία Συντάγματος, η Ακρόπολη. Ο Αγώνας Δρόμου των 10 χιλιομέτρων, ξεκινάει στις 09.15 π.μ. μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου και τερματίζει .

More for you

 
 

Don't Miss