Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Τρίτη 03 Μαΐου 2011

Τρίτη 03 Μαΐου 2011

Amalia's Choices

Tips for teens!

Της  Αμαλίας  Κωστοπούλου

Αγαπημένα βιβλία...

 

amalia books Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα, Εκδόσεις Ψυχογιός.

amalia books

Φιλί της σκιάς, Παγωμένα Χείλη, Vampire Academy από τη σειρά βιβλίων Vampire Academy της Ρέιτσελ Μιντ από τις εκδόσεις Introbooks. Η τετραλογία Twilight Series (Λυκόφως, Έκλειψη, Νέα Σελήνη, Χαραυγή) της Στέφανι Μέγιερ απο τις εκδόσεις ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ.

Αγαπημένες ταινίες

amalia movies 1. Karate kid 2. I am Number Four 3. Harry Potter and the Deathly Hallows 4. Prom.

Beauty tips από το "Βιβλίο των Κοριτσιών" της Μουτάρντ Κολονέλ, εκδόσεις Καστανιώτης.

Για όμορφα νύχια ποδιών

1. Τα νύχια θα πρέπει να είναι κοντά. 2. Μην τραβάς τα πετσάκια γύρω από τα νύχια. 3. Κάνε τους απολέπιση 2 φορές το μήνα.

Φτιάξε τη δική σου ενυδατική μάσκα προσώπου!

Είναι πολύ εύκολο να κατασκευάσεις μία μάσκα φράουλας. Κόψε ροδέλες φράουλας, ξάπλωσε και τοποθέτησέ τις στο πρόσωπό σου. Άκουσε το αγαπημένο σου CD και μετά βγάλε τις ροδέλες και ξέπλυνε το πρόσωπό σου.

Tips για ξηρά μαλλιά:

Αν τα μαλλιά σου σπάνε και είναι πολύ ξηρά, τότε πριν λουστείς άπλωσε στα μαλλιά ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, τύλιξε το κεφάλι σου με μία πετσέτα για μία ώρα. Το καλύτερο βέβαια είναι να κοιμηθείς όλο το βράδυ  με το λάδι στα μαλιά σου,απλώνοντας μία πετσέτα στο μαξιλάρι σου για να μην το λερώσεις.Τέλος, ξέβγαλε με άφθονο χλιαρό νερό και μετά λούσε καλά τα μαλλιά σου. Προσοχή όμως! Όταν πας να τα ξεβγάλεις, πρέπει πρώτα να βάλεις το σαμπουάν χωρίς να βρέξεις τα μαλλιά με νερό και μετά να τα ξεβγάλεις. Στη συνέχεια, επανάλαβε δεύτερη χρήση σαμπουάν.

More for you

 
 

Don't Miss