Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο

Ενδιαφέρουσες προτάσεις και για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών: Έκθεση Φωτογραφίας

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από τις 13 Νοεμβρίου έως τις 3 Μαρτίου 2013 φιλοξενεί το κορυφαίο φωτογράφο Helmut Newton. Στην έκθεση- μέσα από 196 φωτογραφίες από όλες τις κύριες θεματικές ενότητες, συμπεριλαμβανομένων και των περίφημων μεγάλων γυναικείων γυμνών- επιχειρείται η χαρτογράφηση του ανατρεπτικού αυτού καλλιτέχνη, το έργο του οποίου θεωρείται κατ’ εξοχήν κλασσικό. Οι φωτογραφίες του αποτέλεσαν σταθμό στο χώρο της μόδας. Ο Helmut Newton τόλμησε καταρρίπτοντας όλους τους περιορισμούς της φωτογραφίας και ανοίγοντας τους ορίζοντες της σύγχρονης οπτικής κουλτούρας. Όπως έχει ο ίδιος δηλώσει «Ορισμένοι φωτογράφοι κάνουν τέχνη. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς... Εγώ είμαι απλώς ένας μισθωμένος εκτελεστής».«Λατρεύω τη χυδαιότητα. Με έλκει αφάνταστα η κακογουστιά, που τη θεωρώ πιο διεγερτική από το καλό γούστο, το οποίο στην πραγματικότητα δεν αποτελεί παρά τυποποίηση του βλέμματος»

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή 12.00-21.00 Τηλ.: 2109005800 Τιμή εισιτηρίου: 8€, μειωμένο 4€.

Πρωινή Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Περπατήστε στο κέντρο της πόλης. Κάντε μια πρωινή βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας. Περιηγηθείτε στα μικρά μαγαζάκια και απολαύστε το καφέ σας με θέα την Ακρόπολη. Μπορείτε να ανακαλύψετε και την γωνιά των παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων που βρίσκεται από τις αρχές Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Δοκιμάστε τα παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, όπως μέλι, λάδι, τσάι, χειροποίητες μαρμελάδες και κάντε τα ψώνια σας.

Κινηματογράφος: Τwilight Breaking Dawn Part 2

Επιτέλους, οι fans  της θρυλικής ταινίας Twilight μπορούν να απολαύσουν το πολυαναμένομενο finale. Δείτε το trailer του πέμπτου και τελευταίου μέρους της ταινίας.

More for you

 
 

Don't Miss