Γράφοντας ένα γράμμα

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Παρασκευή 01 Ιουλίου 2011

Παρασκευή 01 Ιουλίου 2011

Γράφοντας ένα γράμμα

Πότε ήταν το τελευταίο γράμμα που γράψατε;

Το προσωπικό γράμμα που θα γράψετε σε κάποιον μπορεί να είναι αφορμή για να πείτε ένα "ευχαριστώ" απο καρδιάς, να κάνετε μια προσωπική πρόσκληση ή ακόμα να εκφράσετε έντονες σκέψεις. Το γράμμα είναι ξεχωριστό. 'Εχει κάτι δικό σας, έχει τον γραφικό σας χαρακτήρα και εκφράζει το γεγονός ότι πραγματικά αφιερώσατε προσωπικό χρόνο στον παραλήπτη.

Η τέχνη του γράμματος

Κάντε μία βόλτα από ένα κατάστημα με είδη γραφείου. Θα χρειαστείτε κόλλες από σαγρέ χαρτί καλής ποιότητας (η αφή έχει πολύ μεγάλη σημασία) μία πένα για να δώσετε στο γράμμα ένα πιο vintage χαρακτήρα και φακέλους. Καθίστε στο γραφείο σας. Σκεφτείτε και αρχίστε να γράφετε. Μη σας αγχώνει τι πρέπει να γράψετε. Απλά να είστε το εαυτός σας! Προσπαθήστε να κάνετε ωραία, καλλιγραφικά γράμματα. Αποφύγετε την προχειρότητα. Κλείστε το γράμμα στο φάκελο γράψτε αποστολέα και παραλήπτη. Έτοιμο για το ταχυδρομείο που αυτή τη φορά δεν είναι ένα "κλικ" αλλά αυτό το κίτρινο κουτάκι…

 

Γιατί και σε ποιον να στείλετε γράμμα:

Σε ένα φίλο σας που ζει στο εξωτερικό (θα τον ξαφνιάσετε ευχάριστα). Θα μπορούσατε να γράψετε πολλά μικρά ευχαριστήρια γράμματα σε ανθρώπους που παραβρέθηκαν στο γάμο σας ή στην βάπτιση του παιδιού σας. Εάν έχετε πρόβλημα στον προφορικό λόγο με το έτερον σας ήμισυ, το γράμμα είναι ένας ιδανικός καμβάς για τα συναισθήματα σας. Σε κάποιν φίλο/φίλη που έχει γίνει παρεξήγηση και δεν απαντάει σε μηνύματα ή σε mail.

More for you

 
 

Don't Miss