UPDATE

Cara Delevingne: Η πρώτη της glam εμφάνιση μετά το ανησυχητικό περιστατικό στο αεροδρόμιο


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2022

Cara Delevingne: Η πρώτη της glam εμφάνιση μετά το ανησυχητικό περιστατικό στο αεροδρόμιο
To γνωστό μοντέλο ίσως και να επανέρχεται μετά την απουσία της και την ανησυχία του κοινού

Δεν έχει κρύψει το ιστορικό της με τις καταχρήσεις, την κατάθλιψη, τα θέματα ψυχικής υγείας, το αλκοόλ, αλλά και το τραυματικό της παιδικό παρελθόν. Η εμφάνιση της Cara Delevingne στις αρχές του μήνα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία για την ψυχική της υγεία και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γνωστό μοντέλο. Εντελώς παραμελημένη, ξυπόλυτη και με αλλόκοτη συμπεριφορά, προκαλούσε ένα θέαμα που κανείς μας δεν θα ήθελε να την δει σε τέτοια κατάσταση ξανά.

Jenny.Gr

Μάλιστα, δεν ήταν μόνο η εμφάνιση στο αεροδρόμιο, στο οποίο βρέθηκε 3 ώρες καθυστερημένη, έλειπε από όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις και events της Εβδομάδας Μόδας στην Νέα Υόρκη, ακόμη και από την παρουσίαση της δικής της συλλογής ρούχων με τον οίκο Karl Lagerfeld. Ενώ δεν παρευρέθηκε και σε εκδηλώσεις βραβείων.

Όλα αυτά, συν την Margot Robbie η οποία κατέφτασε στο σπίτι της Delevingne και έφυγε φανερά αναστατωμένη και προβληματισμένη.

Αυτήν την φορά όμως η Cara έφτασε μέχρι το Παρίσι και θα μπορούσαμε να πούμε πως (έστω και προσωρινά) έχει βρει τον εαυτό της. Εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση και εντυπωσίασε ως συνήθως. Τα μαλλιά της ήταν και πάλι καλοχτενισμένα, το μακιγιάζ της λαμπερό και το κόκκινο κραγιόν της έκλεβε την παράσταση. Ενώ ακόμη και η ίδια φάνηκε ευδιάθετη, πόζαρε στον φακό και μάλιστα σε πολλές λήψεις χαμογελούσε. Κάτι το οποίο δεν συνηθίζει, ενώ πριν από λίγο καιρό οι συνεργάτες της, είχαν αποκαλύψει πως δεν συνεργάζεται μαζί τους και δεν είναι σε θέση ούτε να κάνει μπάνιο, αλλά ούτε και να φάει.

Jenny.Gr

Μπορεί να πήρε το διάλειμμα της και να έχει ανακάμψει, με τους περισσότερους να ζητούν βοήθεια προς την Cara Delevingne, η παρουσία της στο Παρίσι ωστόσο και η λαμπερή εμφάνιση της, έδωσαν μια αισιοδοξία, ότι το γνωστό μοντέλο τα καταφέρνει έστω καλύτερα.

Jenny.Gr

Jenny.Gr