Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt πως έπνιξε ένα παιδί τους, χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο και τα περιέλουσε με κρασί

Σκληρές νέες λεπτομέρειες της Jolie, η οποία κατηγορεί τον Pitt για σωματική και ψυχική βία τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών τους, στην πτήση της 14ης Σεπτέμβρη του 2016

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ έγινε η Angelina Jolie η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο νέα έγγραφα σχετικά με το τι είχε συμβεί σε εκείνη την πτήση του 2016, η οποία αποτέλεσε και την αφορμή για την οριστική διάλυση του γάμου τους. Από που να το πιάσουμε και από που να το αφήσουμε αυτό το διαζύγιο, το οποίο γίνεται όλο και πιο σοβαρό μετά τις τελευταίες σκληρές αποκαλύψεις της Jolie ενάντια στον Pitt, ενώ στην έρευνα θέση έχει πάρει και το FBI.

Οι δυο ηθοποιοί μπορεί να έχουν πάρει οριστικά διαζύγιο, αλλά η δικαστική τους διαμάχη συνεχίζεται σχετικά με το μοίρασμα της περιουσίας τους και συγκεκριμένα της κοινής τους εταιρείας με γαλλικά κρασιά, αλλά και την επιμέλεια των παιδιών. Αυτήν τη φορά ωστόσο, η νέα γραπτή κατάθεση της Jolie την Τρίτη στο δικαστήριο, δεν είχε να κάνει με οικονομικά θέματα, αλλά με λεπτομέρειες από την πτήση της 14ης Σεπτεμβρίου του 2016.

Στο μακρινό 2016, Pitt και Jolie ήταν ακόμη μαζί και είχαν ταξιδέψει στη Γαλλία με το ιδιωτικό τους τζετ, κάτι το οποίο συνήθιζαν αφού είχαν αποκτήσει μια έπαυλη στην Nice με αμπελώνες για τα κρασιά τους. Κατά την επιστροφή τους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την Jolie, το ζευγάρι φαίνεται να είχε έναν πολύ έντονο και εκρηκτικό τσακωμό, σε σημείο που ο Pitt όντας μεθυσμένος, κακοποίησε τόσο εκείνη όσο και δυο από τα παιδιά τους.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τις νέες λεπτομέρειες από την πτήση εκείνη, η Angelina Jolie αναφέρει ότι ο Brad Pitt έπινε κατά τη διάρκεια του πολύωρου ταξιδιού και την άρπαξε, την ταρακούνησε, την έπιασε από τον λαιμό, την έσπρωξε σε έναν τοίχο και χτύπησε με τη γροθιά του την οροφή του αεροσκάφους «τουλάχιστον 4 φορές». Αυτό συνέβη στο μπάνιο του αεροσκάφους, με ένα από τα παιδιά που βρίσκονταν απέξω, να ρωτάει αν είναι καλά η μητέρα του.

Όταν, σύμφωνα με τα όσα είπε η Angelina Jollie, ο Pitt βγήκε έξω και «έμοιαζε ότι θα επιτεθεί» σε ένα από τα παιδιά που του φώναξε, εκείνη τον έπιασε από τον λαιμό για να τον αποτρέψει. Τότε εκείνος την έσπρωξε ξανά με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα καθίσματα που βρίσκονταν ακριβώς πίσω της. Ο Pitt όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Στη συνέχεια, χτύπησε στο πρόσωπο ένα από τα παιδιά τους και έπιασε από το λαιμό ένα άλλο, ενώ έπειτα τα περιέλουσε με κρασί και έχυσε μπίρα στο κεφάλι της Jolie. Τα ονόματα από τα έγγραφα είναι ανώνυμα, οπότε δεν γνωρίζουμε σε ποια από τα έξι παιδιά τους αναφέρεται η Angelina.

Aιτία του καυγά ήταν ότι ο Brad Pitt είχε πρόβλημα με το πώς η σύζυγός του χειριζόταν την ανατροφή των παιδιών τους, με αποκορύφωμα τον τσακωμό τους σε εκείνη την πτήση, όπου ο Pitt είχε σύρει την Angelina και στο μπάνιο του αεροπλάνου με τους δυο να φωνάζουν και τα παιδιά τους έξω να κλαίνε, όπως είπε η γνωστή ηθοποιός.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας και φωτογραφίες με τους μώλωπες της Jolie από την πτήση του 2016. Ύστερα όμως από έρευνα, το FBI δεν βρήκε αρκετά στοιχεία που να μπορούσαν να αποδείξουν ότι οι κατηγορίες ήταν βάσιμες τόσο από την ανάκριση στον ηθοποιό όσο και από τις συνθήκες του περιστατικού. Ο Brad από την πλευρά του είχε δηλώσει πως μπορεί κατά καιρούς να είχε φωνάξει ή να έκανε παρατήρηση στα παιδιά του, αλλά ποτέ δεν είχε προχωρήσει σε σωματική βια εις βάρος τους.

Έξι ημέρες μετά από τα γεγονότα της πτήσης, η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στην οικογενειακή εκείνη πτήση που έμελε να δώσει τέλος στη σχέση του ζευγαριού, καθώς και όσα είχαν προηγηθεί αυτής ανάμεσα στο ζευγάρι, πολλοί όμως αναμένουν αυστηρές ποινές προς τον Brad, μετά τις περαιτέρω αποκαλύψεις.