UPDATE

Όλοι ενδίδουν στον πειρασμό του πιο δροσιστικού alcohol-free cocktail του Schweppes


JTeam

1 Δεκεμβρίου 2022

Όλοι ενδίδουν στον πειρασμό του πιο δροσιστικού alcohol-free cocktail του Schweppes
Το Rose Temptation είναι το «mocktail» που θα θέλουν να απολαύσουν τις φετινές γιορτές ακόμα και οι λάτρεις των αλκοολούχων ποτών.

Όσο ωραία κι αν είναι η περίοδος των Χριστουγέννων, όσο κι αν ανυπομονούμε για τα ατελείωτα τραπέζια που τη συνοδεύουν, πάντα αυτή έρχεται με ένα μεγάλο και ιδιαίτερα καθιερωμένο άγχος: Το να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Και τι εννοούμε με αυτό; Να μην υπάρχουν γκρίνιες στο τραπέζι αλλά και να νιώθουμε πως όλοι περνάνε καλά, αφού, από τη μία, έχουν απολαύσει την παρέα μας και, από την άλλη, έχουν ικανοποιηθεί τα προσωπικά τους γούστα. Φαντάζει ακατόρθωτο;

Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι αρκετά δύσκολο να πετύχεις το παραπάνω στο 100%, αφού όλο και κάποιος θα «ξινίσει», όμως σίγουρα μπορείς να φτάσεις όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό. Όσον αφορά στο φαγητό, θα συμπεριλάβεις, έστω στα ορεκτικά και τα finger food, μία ποικιλία (κρέας, ψάρι, vegetarian και vegan επιλογές), οπότε ο καθένας θα διαλέξει αυτό που θέλει με βάση την προτίμησή του. Αναφορικά με το ποτό, ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά, καθώς υπάρχουν «άπειρες» επιλογές από spirits καθώς και συνδυασμοί τους. Και υπάρχουν και εκείνοι που δεν αγαπούν το αλκοόλ, αλλά δε θέλουν και να κρατούν στα χέρια τους ένα σκέτο αναψυκτικό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Τι κάνουμε, οπότε, σε αυτήν την περίπτωση;

Give in to the… Rose Temptation

Η λύση είναι πάρα πολύ απλή και αυτή περιλαμβάνει την παρασκευή ενός πανεύκολου και σούπερ δροσιστικού alcohol-free cocktail με την απολαυστική γεύση του αγαπημένου αναψυκτικού Schweppes. Το όνομα αυτού: «Rose Temptation».

«Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα εκτός από τον πειρασμό», είχε πει ο Oscar Wilde, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να υπάρχει πειρασμός, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να του αντισταθούμε. Το «Rose Temptation» είναι ένα cocktail χωρίς αλκοόλ (ή αλλιώς mocktail) με ιδιαίτερα δροσιστική, εξωτική αλλά και αναζωογονητική γεύση, χάρη στη βοήθεια του γεμάτου αμέτρητες φυσαλίδες, εκλεκτού ανθρακούχου ποτού Schweppes Pink Grapefruit.

Jenny.Gr

The Making Of

Τι θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε το πιο επικό alcohol-free cocktail των φετινών γιορτών:

-120ml Schweppes Pink Grapefruit

-20ml Xυμός Λεμόνι

-10ml Σιρόπι Ζάχαρης

-Γαρνιτούρα: Δενδρολίβανο

Jenny.Gr

Ποια είναι τα δικά σου… Moments of Schweppes;

Το Rose Temptation, μπορεί να είναι το cocktail που θα επιλέγουμε ξανά και ξανά, όμως, μέσα από την online πλατφόρμα του Schweppes, μπορούμε να ανακαλύψουμε πολλούς περισσότερους μοναδικούς συνδυασμούς των αγαπημένων μας αναψυκτικών. Αυτοί περιλαμβάνουν επιλογές τόσο με όσο και χωρίς αλκοόλ, ώστε να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι να φτιάξουμε.

Μέσα από το schweppes.gr, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τις δικές μας μοναδικές και premium εμπειρίες, γιατί κάθε μέρα δεν είναι ίδια και κάθε διάθεσή μας αξίζει να ικανοποιείται με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, όταν έρχεται η ώρα της εξόδου, μπορούμε να οδηγηθούμε στα δικά μας «Moments of Character» και τις τοποθεσίες, τις οποίες θα επιλέξουμε για να απολαύσουμε το αγαπημένο μας αναψυκτικό και τους συνδυασμούς του εκτός σπιτιού.


Μέχρι τώρα, πολλές βραδιές περνούσαν μέσα στο ίδιο «καλούπι», με αποτέλεσμα η μία να μοιάζει με την άλλη. Την επόμενη μέρα, τίποτα δεν έμοιαζε ξεχωριστό. Δεν υπήρχε ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που να την κάνει να διαφοροποιηθεί από τις προηγούμενες και να μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας για την ιδιαιτερότητά του.

Με τη βοήθεια του αγαπημένου μας Schweppes, ωστόσο, θα αποχαιρετήσουμε τη φετινή χρονιά με χαρακτήρα και θα έχουμε να προσθέσουμε στο επόμενο calendar όλες τις αξέχαστες εμπειρίες που δημιουργήσαμε μαζί του.