UPDATE

Η Jennifer Lawrence ανυποχώρητη στο να κάνει δίαιτα για το "Hunger Games" και έχει τους λόγους της


Τόνια Τζάφερη

9 Δεκεμβρίου 2022

Η Jennifer Lawrence ανυποχώρητη στο να κάνει δίαιτα για το "Hunger Games" και έχει τους λόγους της
Splash News
Μια ακόμη φορά που η Jennifer Lawrence θέτει τα θεμέλια για να προβάλλονται υγιείς πρότυπα, και καλές σχέσεις με το σώμα και το φαγητό

H Jennifer Lawrence γνωρίζει καλά πως να αγαπά τον εαυτό της, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να βάζει την υγεία της πάνω από τα επαγγελματικά της. Η χολιγουντιανή σταρ παραχώρησε μια συνέντευξη στο Actors on Actors του Variety και είπε όσα χρειάζεται να ακούσει κάθε ηθοποιός και όχι μόνο.

Η συζήτηση της Lawrence με την δημοσιογράφο πήγε φυσικά στο «The Hunger Games», όπου και πρωταγωνιστούσε. Σε ερωτηση για τα κιλά της, αλλά και πόσο βάρος χρειάστηκε να χάσει προκειμένου να συμμετέχει στην σειρά, η Lawrence ήταν κάθετη και ξεκάθαρη. Η ίδια ήταν ανυποχώρητη και είχε αποφασίσει να μην κάνει καμία απολύτως δίαιτα για να χάσει βάρος, καθώς πέρα από το γεγονός πως θα επιβάρυνε την υγεία της, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να περάσει ένα τέτοιο πρότυπο σε όσους παρακολούθησαν την επιτυχημένη σειρά, και πόσο μάλλον σε παιδιά.

«Μαζί με το ότι είμαι νέα και μεγαλώνω και δεν μπορώ να κάνω δίαιτα, δεν ξέρω αν θέλω όλα τα κορίτσια που θα ντυθούν Katniss να νιώθουν ότι δεν μπορούν επειδή δεν έχουν ένα συγκεκριμένο βάρος», είπε χαρακτηριστικά. «Και δεν μπορώ να το αφήσω να εισχωρήσει αυτό ούτε στο μυαλό μου», δήλωσε η Lawrence.

«Δεν μπορείς να δουλέψεις όταν πεινάς, κατάλαβες;», δηλώνει η Jennifer Lawrence

Jenny.Gr
Splash News

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά όπου η γνωστή ηθοποιός θέτει το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε υγιής σχέση με το βάρος και το σώμα μας. Το 2013, δήλωσε στο BBC ότι ήταν σημαντικό να προωθήσει μια positive body εικόνα όταν υποδυόταν την Katniss Everdeen.

«Η Everdeen, η οποία επιλέγεται να πολεμήσει ή να πεθάνει προσπαθώντας για την Περιφέρεια 12, ήταν πιθανότατα υποσιτισμένη και θα ήταν «απίστευτα αδύνατη», είπε τότε. «Αλλά, έλεγα συνέχεια: "Έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε αυτή την εικόνα που θα βλέπουν τα νεαρά κορίτσια"».

Ενώ τέλος στο περιοδικό Glamour το 2012, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Κάνω γυμναστική! Αλλά δεν κάνω δίαιτα. Δεν μπορείς να δουλέψεις όταν πεινάς, κατάλαβες;».

Εμείς πάντως καταλάβαμε Lawrence μου και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.