UPDATE

Elon Musk: Δημοσίευσε ξανά ένα ελληνικό και αινιγματικό tweet


JTeam

30 Ιανουαρίου 2023

Elon Musk: Δημοσίευσε ξανά ένα ελληνικό και αινιγματικό tweet
Και αυτή τη φορά, ο Elon Musk, επέλεξε να δημοσιεύει ένα και μόνο ελληνικό γράμμα

Πριν από λίγο καιρό, ο Musk είχε δημοσιεύσει στο twitter του, τη λέξη «διαλεκτική», χωρίς κανείς να γνωρίζει τι ακριβώς θέλει να δηλώσει με το tweet του αυτό.

Έτσι και τώρα, επιστρέφει με ένα ακόμη ελληνικό μήνυμα, και συγκεκριμένα ένα ελληνικό γράμμα. Το «Ω». Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο ελληνικό γράμμα, ο Musk.

Ο μεγιστάνας και ιδιοκτήτης του Twitter έγραψε το γράμμα «Ω», χωρίς να εξηγεί κάτι παραπάνω. Από την στιγμή της ανάρτησης, το tweet του Musk έχει εκατομμύρια προβολές και πάνω από 11.700 σχόλια.

Κάποιοι εκ των χρηστών του Twitter προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν την ανάρτηση του Elon: Κάποιος εξήγησε ότι «Ω» είναι το τελευταίο του ελληνικού αλφαβήτου, αλλά και σύμβολο των μαθηματικών. Άλλος του έγραψε το γράμμα «Α».

Ένας άλλος χρήστης του κοινωνικού δικτύου παρακάλεσε τον Musk «να μην ονομάσει έτσι το παιδί» του, ενώ κάποιοι αναφέρθηκαν στην εταιρεία ρολογιών Omega.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δισεκατομμυριούχος της Tesla επιλέγει κάτι ελληνικό να δημοσιεύσει, χωρίς να εξηγεί τίποτα περαιτέρω.

TAGS