UPDATE

Georgina Rodriguez: Μίλησε ανοιχτά για τις 3 αποβολές πριν τον θάνατο του γιου της


JTeam

20 Μαρτίου 2023

Georgina Rodriguez: Μίλησε ανοιχτά για τις 3 αποβολές πριν τον θάνατο του γιου της
@georginagio
Η 29χρονη Georgina μιλά για τις αποβολές, τον θάνατο του γιου της αμέσως μετά τη γέννηση του, αλλά και τη δυσκολία της να συνεχίσει στη ζωή

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η σύντροφος του Cristiano Ronaldo έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Esmeralda. Το ζευγάρι περίμενε δίδυμα, όμως δυστυχώς το δεύτερο παιδί της οικογένειας δεν τα κατάφερε. Οι διάσημοι γονείς μίλησαν ανοιχτά για τον πόνο και τον θρήνο που βίωσαν, χάνοντας τον γιο τους, αμέσως μετά τη γέννηση τους.


Αυτή τη φορά, μέσα από τη 2η σεζόν του «Ι am Georgina » στο Netflix, η 29χρονη influencer αποκάλυψε πως πριν τον θάνατο του γιού της, βίωσε 3 αποβολές.

Σύμφωνα μάλιστα με ισπανικό δημοσίευμα, η Georgina Rodriguez δήλωσε στο ντοκιμαντέρ της: «Φοβόμουν πολύ σε κάθε υπερηχογράφημα (πριν από τη γέννηση των διδύμων), ένιωθα πολύ σφιγμένη, επειδή είχα τρεις προηγούμενες αποβολές και γύρισα σπίτι κομμάτια». Επίσης, φέρεται να αποκαλύπτει ότι δεν είπε αμέσως στα άλλα παιδιά της ότι ο γιος Angel δεν επέζησε και τους είπε ότι θα γεννηθεί αργότερα από την αδελφή του.


«Καθώς είχα ακόμη κοιλιά, τους είπα ότι ο Angel θα περίμενε ακόμη λίγο για να γεννηθεί. Μέχρι που ο Cristiano τους είπε ότι ο Angel ήταν στον Παράδεισο. Αυτό ήταν μια δόση πραγματικότητας» πρόσθεσε. «Η ζωή είναι δύσκολη, η ζωή συνεχίζεται. Έχω λόγους για να συνεχίσω και να είμαι δυνατή» δήλωσε η Rodriguez .

Jenny.Gr
@georginagio


Το ζευγάρι έχει δύο ακόμη κόρες, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει άλλα τρία παιδιά. Εξαιρετικά ήταν και τα λόγια της για τη στάση που τήρησε ο σύντροφός της εκείνη τη δύσκολη περίοδο. «Ο Cris με ενθάρρυνε πραγματικά να συνεχίσω. Μου είπε: «Geo, πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου, θα σου κάνει καλό». Τέλος η Georgina Rodriguez δήλωσε πως τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και είναι «ευτυχισμένη» και «ευγνώμων».