UPDATE #NOW

To Playboy Club στη Νέα Υόρκη άνοιξε ξανά - και δεν είναι αυτό που νομίζουμε


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2018

41177531_497214370745001_8689758845616347953_n.jpg

Τριάντα χρόνια μετά το κλείσιμό του, το Playboy Club άνοιξε ξανά, και τα "κουνελάκια" βρέθηκαν ξανά να σερβίρουν με τα κορμάκια, τα τακούνια και τα αυτάκια τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dinner and drinks start hoppin at 6pm ??

A post shared by Playboy Club NYC (@playboyclubnyc) on

Σε μια εποχή που γίνεται τόσος ντόρος για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και την αντικειμενοποίηση του γυναικείου σώματος, oι πρώτες αντιδράσεις δεν ήταν καθόλου θετικές. Η εταιρεία κατηγορήθηκε για "κουφαμάρα" ως προς τον παλμό της εποχής και για έλλειψη ευαισθησίας.. Ωστόσο, τόσο ο Creative Director της εταιρείας, Richie Notar, όσο και η υπεύθυνη επικοινωνίας και marketing Nicole Levinson, έχουν μια άλλη αντίληψη. Και οι δύο υποστηρίζουν ότι το brand βρίσκεται πάντα μπροστά από την εποχή του και οτι πρόκειται για μια κίνηση που στηρίζει τη γυναικεία απελευθέρωση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frank Sinatra at the London Playboy Club, 1966. Photograph courtesy of Playboy

A post shared by @ historic_imagery on

"Παίρνουμε ένα brand το οποίο έχει ιστορία και το προσαρμόζουμε στη σύχρονη εποχή. Όλοι έχουν μια δική τους ερμηνεία για το τι είναι το Playboy. Kάποιος είχε το Playboy στο δωμάτιο του - Οι γυναίκες ήθελαν να γίνουν κουνελάκια.", λέει ο Notar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No cameras allowed.

A post shared by Playboy Club NYC (@playboyclubnyc) on

Για αυτόν, είναι οι άνθρωποι που κάνουν ένα club ξεχωριστό. Και ελπίζει ότι αυτό το μέρος θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολύ διαφορετικούς ανθρώπους. "Θέλουμε 25χρονους ανερχόμενους καλλιτέχνες να έρχονται εδώ και να κάθονται δίπλα σε κάποιο είδωλο της τεχνολογίας", εξηγεί. Παρόλο που το bar είναι ανοιχτό στο κοινό, η συνδρομή για τα μέλη κινείται μεταξύ 5.000 και 100.000 δολαρίων. Μια κορυφαία συνδρομή συμπεριλαμβάνει σοφέρ από και προς το club, 10 βραδιές σε τοπικό ξενοδοχείο, 10 VIP εισιτήρια για αγώνες baseball και ένα VIP τραπέζι σε όλα τα events του playboy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let your light shine through ✨@playboyclubnyc #playboyclub

A post shared by Playboy Club NYC (@playboyclubnyc) on

To club έχει πουλήσει 200 συνδρομές σε λιγότερο από ένα μήνα, εκ των οποίων το 40% σε γυναίκες. H δημοσιογράφος του Business Insider που επισκέφθηκε το club, επεσήμανε ότι δεν είναι καθόλου σαν strip club, όπως δηλαδή περίμενε εκείνη. Υπάρχει πλούσιος και ενδιαφέρων κατάλογος σε επίπεδο φαγητού, ενώ η αισθητική είναι retro glam - μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή των παλιών club. "Αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαστε κάποιας μορφής strip club στο West Side, με τύπους να σε γλυκοκοιτάζουν - όχι, όχι όχι.", λέει ο Notar. "Πρώτα από όλα, δε θα ήμουν εγώ εδώ. Είναι επίσης μια πλατφόρμα για να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλό φαγητό και να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες όταν όλοι νομίζουν ότι είναι κάτι άλλο, και να τραβήξουμε την προσοχή."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too much of a good thing can be wonderful, Bon Appétit! ??❤️#playboyclubnyc #finedining #midtown

A post shared by Playboy Club NYC (@playboyclubnyc) on

Δείτε τη gallery: Studio 54: το θρυλικότερο club του non stop party & των οργίων