UPDATE #NOW

Το αστέρι της εκδίκησης: Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία εκδίκησης που έγινε viral


The Jennettes

21 Δεκεμβρίου 2018

erin-walker-462490-unsplash1.jpg

Την παρακάτω ιστορία τη μοιράστηκε ένας υπάλληλος λιανικής πώλησης.

«Δεν μπορώ να μπω στο πνεύμα των Χριστουγέννων αν δεν δημοσιεύσω αυτήν την ιστορία. Χαρούμενα εκδικητικά Χριστούγεννα σε όλους σας!

Το αστέρι της εκδίκησης

Αυτό είναι το αγαπημένο μου Χριστουγεννιάτικο στολίδι. Αλλά αντί να συμβολίζει την ηρεμία και την καλή θέληση, συμβολίζει την εκδίκηση και την κακία.

Δούλευα σε ένα κατάστημα λιανικής μετά τα Χριστούγεννα, και όλα τα στολίδια είχαν 75% έκπτωση. Το συγκεκριμένο αστεράκι κόστιζε 50 cents.

Mια απαίσια γυναίκα (η οποία ήταν ντυμένη στην πένα και οδηγούσε μια Lexus, oπότε μάλλον ευκατάστατη) ήρθε στο μαγαζί και ζήτησε 4 αστέρια, αλλά ήθελε να πληρώσει μόνο 25 cents για το καθένα. Μιας και δεν ήμασταν παζάρι, της είπα όχι και εκείνη άρχισε να τσακώνεται μαζί μου, ενώ γινόταν ολοένα και πιο επιθετική και αγενής.

Aφού είδε ότι το bullying της δεν με έπεισε, είπε:

"Εντάξει. Μια φίλη μου δουλεύει στο άλλο μαγαζί σας και μου είπε ότι όλα τα στολίδια θα έχουν 90% έκπτωση αύριο, οπότε θα έρθω το πρωί."

"Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα τα βρείτε αύριο", είπα.

H ανόητη τότε είπε: "Υπάρχουν 12 στολίδια στο μαγαζί, κανείς δε θα τα πάρει και τα 12. Θα πάρω αυτό που θέλω, προετοιμάσου να νιώσεις ηλίθια αύριο".

Τότε, σε μια στιγμή εντελώς αντίθετη με το πνεύμα των Χριστουγέννων, η καρδιά μου μίκρυνε τρία νούμερα και αγόρασα και τα 12 Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μετά κάλεσα στο άλλο κατάστημα στο Huntsville και αγόρασα όλα τα στολίδια τους. Και απλώς για να γίνω ακόμα πιο κακιά, αγόρασα και όλα τα στολίδια αστέρια που υπήρχαν στα καταστήματα του Decatur και του Florence. Ήταν τα πιο εκδικητικά 30$ που έχω ξοδέψει στη ζωή μου

Το επόμενο πρωί, ήταν στο μαγαζί με το που ανοίξαμε. Είχα όλη την ευχαρίστηση να της πω ότι ΟΛΑ τα αστεράκια της Βόρειας Αλαμπάμα είχαν πουληθεί σε έναν πελάτη. Το βλέμμα στο πρόσωπό της άξιζε κάθε cent που έδωσα. Για χρόνια έδινα τα αστεράκια σε φίλους και συγγενείς αλλά κράτησα ένα για τον εαυτό μου.

17 χρόνια αργότερα, ακόμα χαμογελάω όταν το κρεμάω στο δέντρο.»

Δείτε ακόμα: Χριστούγεννα και εγκυμοσύνη μέσα από αστείες εικόνες