UPDATE #NOW

Subway Creatures: Ένας λογαριασμός με όλα τα περίεργα που μπορεί να δει κανείς στο μετρό


The Jennettes

25 Μαΐου 2021

Subway Creatures: Ένας λογαριασμός με όλα τα περίεργα που μπορεί να δει κανείς στο μετρό
O Instagram λογαριασμός για όλα τα περίεργα που βλέπουμε στο μετρό

Καθημερινά χρησιμοποιούν το μετρό εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. Περνάμε εκεί αρκετό από τον χρόνο μας αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι το χρησιμοποιούμε για την διαδρομή από και προς τις δουλειές μας. Κατά την παραμονή μας σε αυτό, βαριόμαστε, νυστάζουμε, διαβάζουμε βιβλία, χαζεύουμε στο κινητό, ακούμε μουσική στο i-Pad. Τις περισσότερες φορές είμαστε αφηρημένοι, χαμένοι στις σκέψεις μας ή οργανώνουμε στο μυαλό τις επόμενες κινήσεις μας. Πόσες όμως φορές δεν έχει τύχει να διακόψει τον ειρμό μας (συχνά και τον συρμό μας) μία παράξενη παρουσία;

Δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη τέτοιων χαρακτήρων στο μετρό. Ο Rick McGuire είναι ο τύπος που αποφάσισε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό αφιερωμένο σε όλα αυτα τα παράξενα πλάσματα και πράγματα που μπορεί να δει κανείς στο μετρό. Κυρίες και κύριοι, γνωρίζετε το Subway Creatures;

Ο McGuire δημιούργησε τον ιστότοπό του Subway Creatures το 2011 για να κάνει ακριβώς αυτό: να μοιραστεί όλα τα περίεργα από τα μετρό του κόσμου. Ωστόσο, βρήκε το μεγαλύτερο κοινό του στο Instagram όπου τώρα έχει 2,2 εκατομμύρια followers.

Μια γυναίκα που καταπίνει σπαθιά, ένας άνδρας με το κατοικίδιο του στην πλάτη, ένα ξεχασμένο εσώρουχο στο κάθισμα είναι μόνο μερικά από αυτά που κανείς δεν περίμενε ότι θα δει στο τρένο και στις αποβάθρες κι όμως συμβαίνει!

Πλέον στις αναρτήσεις επικρατούν οι πιο περίεργες και αστείες μάσκες προστασίας από τον Covid-19. Με μάσκα ή χωρίς τα περισσότερα posts γεννούν απορία, έκπληξη και γέλιο μέχρι δακρύων.

P.S Αν μας διαβάζετε από το μετρό, επισκεφτείτε τον έξυπνο και απολαυστικό αυτό λογαριασμό και σίγουρα θα χαζεύετε εκεί μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty /Ideal Image

Δείτε ακόμη: Η ζωγράφος με συναισθησία που δημιουργεί εικόνες από μουσική