UPDATE #NOW

5+1 εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε, αν είστε πάνω από 50


The Jennettes

21 Ιουλίου 2021

5+1 εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσετε, αν είστε πάνω από 50

Αν θέλουμε να κάνουμε μία αλλαγή στη ζωή μας, το πιθανότερο είναι πως ένα application θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Είτε πρόκειται για απώλεια βάρους, είτε για κοινωνικοποίηση, το smartphone μας έχει τη λύση.

Για περισσότερη άσκηση

Το περπάτημα μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση, να μας βοηθήσει να ελέγξουμε τα κιλά μας, να δυναμώσουμε τα οστά μας και να περιορίσουμε τον κίνδυνο υψηλής αρτηριακής πίεσης. Μέσω τα MapMyWalk, η οποία είναι δωρεάν, μπορούμε να μετράμε την απόσταση, το ρυθμό βαδίσματος αλλά και τις θερμίδες που καίμε.

Για ηρεμία

Η κοινωνική αποστασιοποίηση που έφερε η πανδημία, μας κόστισε αρκετά. Το άγχος κυριάρχησε στη ζωή μας και χρειαζόμαστε χαλάρωση. Χάρη στην Insight Timer, αποκτούμε πρόσβαση σε 15 χιλιάδες δωρεάν συνεδρίες διαλογισμού, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να αφήσουμε μακριά την αρνητική ενέργεια.

Για καλύτερη όραση

Όσοι έχουμε φτάσει στο σημείο της ζωής μας που τα γυαλιά είναι απαραίτητα, ίσως χρειάζεται να ανακαλύψουμε τη δύναμη που έχει ο φακός του κινητού μας. Με την εφαρμογή Magnifying Glass + Flashlight, θα μπορούμε να κάνουμε zoom in και zoom out σε ετικέτες προϊόντων που δυσκολευόμαστε να διαβάσουμε, μενού εστιατορίων αλλά και εγχειρίδια οδηγιών.

Για μεγαλύτερη ευλυγισία

Η yoga είναι ο καλύτερός μας φίλος – αυξάνει τη δύναμή μας, βελτιώνει την υγεία μας και οδηγεί το fitness μας στο επόμενο επίπεδο. Η Pocket Yoga είναι μία εφαρμογή που κοστίζει ελάχιστα και φέρνει το yoga studio στο σπίτι μας, με προγράμματα για κάθε επίπεδο.

Για απώλεια βάρους

Το να θέτουμε στόχους, να προσέχουμε τι τρώμε και να ερχόμαστε κοντά με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις, είναι δύσκολο. Το MyFitnessPal είναι εδώ για να μας «λύσει τα χέρια» και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο στόχο μας νωρίτερα.

Για καλύτερο ύπνο

Ο ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητος για όλους. Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, βελτιώνει τη διάθεσή μας, βοηθά στην απώλεια βάρους – για όλα αυτά, η εφαρμογή Sleep Cycle καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο κοιμόμαστε και μας βοηθά να διορθώσουμε τα «λάθη».

 

Δείτε ακόμη: Κι όμως αυτές οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με smartphone

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr