UPDATE #NOW

Πώς είναι να μαθαίνεις on air ότι έχεις Covid- Η αμήχανη αντίδραση από παρουσιάστριες του ABC πριν υποδεχτούν την Kamala Harris


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς είναι να μαθαίνεις on air ότι έχεις Covid- Η αμήχανη αντίδραση από παρουσιάστριες του ABC πριν υποδεχτούν την Kamala Harris
Oι παρουσιάστριες του talk show "The View", Ana Navarro και Sunny Hostin το πρωί της Παρασκευής αναγκάστηκαν να φύγουν βιαστικά από το στούντιο του ABC καθώς μόλις είχαν βγει θετικά τα αποτελέσματα του τεστ διάγνωσης

Το να διαγνωστείς θετικός στον κορωνοϊό είναι από μόνη της, μία όχι και τόσο εύκολα διαχειρίσιμη είδηση. Πόσω μάλλον, όταν τη μαθαίνεις on air!

Αυτό φαίνεται πως έζησαν οι παρουσιάστριες του talk show "The View", Ana Navarro και Sunny Hostin το πρωί της Παρασκευής όταν τους ζητήθηκε στον αέρα να φύγουν βιαστικά από το στούντιο του ABC καθώς μόλις είχαν βγει θετικά τα αποτελέσματα του τεστ διάγνωσης. 

Η εκπομπή μόλις είχε ξεκινήσει μετά από 15 λεπτά διάλειμμα και η ομάδα των τεσσάρων παρουσιαστών ετοιμαζόταν να υποδεχτεί την Kamala Harris για μια προσωπική συνέντευξη. Κατά την επιστροφή τους στον αέρα, η Joy Behar ακούγεται να λέει ζωντανά: «Μόλις επιστρέψαμε και φαίνεται πως συμβαίνει κάτι, για το οποίο δεν είμαι 100% ενήμερη» ενώ κοιτούσε σαστισμένη τις κάμερες.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, μια φωνή πίσω από τις κάμερες ζητάει από τις κυρίες Navarro και Hostin να απομακρυνθούν από το πλατό της εκπομπής για λίγο ενώ εκείνες σηκώνονται βιαστικά και απομακρύνονται χωρίς να χαιρετήσουν το κοινό.Κοιτάζοντας προς το μέρος του παραγωγού που έκανε την άβολη ανακοίνωση ζωντανά, η κυρία Behar ρωτάει εάν ήρθε η κατάλληλη στιγμή να υποδεχτούν κοντά τους την Kamala. Ο παραγωγός έσπευσε να απαντήσει θετικά μόλις ένα άλλο άτομο φώναξε ένα δυνατό «όχι».

Μετά από ένα πεντάλεπτο διάλειμμα, η Joy Behar τελικά ανακοίνωσε στους τηλεθεατές τον λόγο που αποχώρησαν τόσο βιαστικά οι δύο παρουσιάστριες, λέγοντας ωστόσο πως και οι δύο έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, όπως και όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί. 

Η Kamala Harris έδωσε συνέντευξη τα τελευταία δέκα λεπτά της εκπομπής από ένα απομακρυσμένο σημείο χωρίς να μπει στο πλατό.Η on air αντίδραση των δύο παρουσιαστριών έγινε αμέσως viral στα social media και είναι ο ορισμός της αμηχανίας όταν σου ανακοινώνουν πως βρέθηκε θετικός μπροστά στην κάμερα. 

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες δίνουν χρώμα στην εποχή του κορωνοϊού