UPDATE #NOW

H Google μας δίνει, επιτέλους, τη δυνατότητα για ανεμπόδιστο, συνεχόμενο scrolling


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2021

H Google μας δίνει, επιτέλους, τη δυνατότητα για ανεμπόδιστο, συνεχόμενο scrolling
H Google δίνει τη δυνατότητα για συνεχόμενο scrolling

Η Google εισήγαγε πρόσφατα τη δυνατότητα για συνεχόμενο scrolling, παρέχοντας στους χρήστες κινητών συσκευών ενισχυμένη πρόσβαση σε πληροφορίες και αποτελέσματα αναζήτησης.

Η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες κινητών να σκρολάρουν συνεχώς για να βλέπουν τις ειδήσεις που θέλουν, αντί να χρειάζεται να πατούν "next" για να συνεχίσουν στο επόμενο σετ ειδήσεων. Η προσθήκη αυτή ακολουθεί τον επανασχεδιασμό που πραγματοποιεί η Google στον τρόπο αναζήτησης στα κινητά, για να παρέχει στους χρήστες μια καθαρότερη και πιο εστιασμένη εμπειρία αναζήτησης.

Τι σημαίνει αυτό; H Google αποφάσισε να τους έχει όλους ευχαριστημένους, αφού στο google search, θα ενεργοποιήθει το συνεχόμενο scrolling, που  σημαίνει οτι αφού δείτε τα 10 πρώτα αποτελέσματα, δε θα χρειαστεί να αλλάξετε σελίδα, μιας και το search θα φορτώσει αυτόματα τα επόμενα.

jenny.gr

Mάλιστα, σύμφωνα με την Google, όσοι μέχρι τώρα αναζητούσαν κάποια πληροφορία την αναζητούσαν μέχρι την τέταρτη σελίδα και δεν συνέχιζαν παραπέρα. Τώρα αυτό θα σταματήσει καθώς θα υπάρχει η επιλογή του συνεχόμενου scrolling. 

Η Google δήλωσε ότι η νέα εμπειρία αναζήτησης, θα ξεκινήσει να εμφανίζεται πρώτα για τις αναζητήσεις στα Αγγλικά σε κινητά στις H.Π.Α., με τη νέα αυτή λειτουργία να είναι διαθέσιμη τόσο στη Mobile οσο και στην desktop έκδοση του Google Search.

 

 

TAGS