UPDATE #NOW

«Drop Your Best Sunset Photos»: Η νέα Instagram τάση γεμίζει ήδη τα stories με ηλιοβασιλέματα -και όχι μόνο


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2021

«Drop Your Best Sunset Photos»: Η νέα Instagram τάση γεμίζει ήδη τα stories με ηλιοβασιλέματα -και όχι μόνο
«Drop Your Best Sunset Photos»: Η νέα Instagram τάση θα γεμίσει το feed σας ηλιοβασιλέματα

Μια νέα λειτουργία του Instagram έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή της και επιτρέπει στα άτομα να ανεβάζουν ένα story ζητώντας από τους ακόλουθούς τους να μοιραστούν φωτογραφίες με ένα συγκεκριμένο concept.

Το concept μπορεί να είναι άλλο κάθε φορά (κατοικίδια, φαγητά, ρούχα κλπ), όμως αυτό που έχει τη μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι στιγμής είναι τα ηλιοβασιλέματα. Η τάση ονομάστηκε «Drop Your Best Sunset Photos», με τους  χρήστες να τη χρησιμοποιούν για να ανεβάσουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες από εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα σε όλον τον κόσμο.

Εάν λοιπόν το feed σας είναι ξαφνικά γεμάτο από πορτοκαλορόζ εικόνες ατμοσφαιρικών δειλινών τώρα ξέρετε τον λόγο. Αν ωστόσο ακόμα δεν ξέρετε πώς να συμμετέχετε σας έχουμε τον τρόπο.

Τι είναι το «Drop Your Best Sunset Photos»

Όπως αναφέραμε μετά το πρόσφατο update του Instagram, η πλατφόρμα πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα στην οποία οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες σε μορφή άλμπουμ. Η νέα λειτουργία φαίνεται να γίνεται πολύ δημοφιλής με περισσότερες από ένα εκατομμύριο φωτογραφίες να έχουν ανέβει μέχρι τώρα.

Καθένας θα μπορεί να δημοσιεύει στην ιστορία του με μια λεζάντα, ζητώντας από άλλους χρήστες να «ρίξουν το καλύτερο ηλιοβασίλεμα». Οποιοσδήποτε μπορεί στη συνέχεια να προσθέσει τη φωτογραφία του και η αλυσίδα συνεχίζεται.

jenny.gr

Πώς θα το πετύχετε

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στη νέα τάση του Instagram και να μοιραστείτε μια φωτογραφία από το αγαπημένο σας ηλιοβασίλεμα, είναι πολύ πιο απλό και πιο γρήγορο από ό,τι φαντάζεστε.

Πρώτα κάντε κλικ σε μια ιστορία χρηστών στο Instagram που έχει ανεβάσει τη φωτογραφία του ηλιοβασιλέματος. Εκτός από την ίδια τη φωτογραφία, θα μπορείτε επίσης να δείτε ένα λευκό πλαίσιο με τίτλο «Drop Your Best Sunset Photos».

Αφού κάνετε κλικ στο πλαίσιο, στο κάτω μέρος της οθόνης σας θα δείτε ένα μπλε πλαίσιο με τίτλο, "κάντε κλικ εδώ". Απλώς κάντε κλικ και θα σας οδηγήσει στην κάμερά σας.

Μπορείτε είτε να τραβήξετε μια φωτογραφία είτε να ανεβάσετε μία από το την συλλογή σας και να την δημοσιεύσετε όπως κάθε άλλη ιστορία του Instagram. Η φωτογραφία σας θα προστεθεί στη συνέχεια στην αλυσίδα των φωτογραφιών ηλιοβασιλέματος.

Καθώς ο καθένας μπορεί να δει τις φωτογραφίες του ηλιοβασιλέματος που ανέβηκαν μέσω της πιο πρόσφατης λειτουργίας, πολλοί χρήστες του Twitter έχουν ενθουσιαστεί με την νέα αυτή τάση.

Ωστόσο, αν και η τάση του ηλιοβασιλέματος έχει κυριαρχήσει στις ροές μας στο Instagram, η δυνατότητα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κοινή χρήση φωτογραφιών οποιουδήποτε άλλου θέματος. Αν κάνετε αναζήτηση σε άλλες ιστορίες Instagram, υπάρχουν πολλές αλυσίδες για προσθήκη και προβολή για να βρείτε το αγαπημένο σας μέρος της νέας δυνατότητας του Instagram.