UPDATE #NOW

Ο τρόπος που κρατάτε την κούπα του καφέ λέει πολλά για την προσωπικότητά σας


JTeam

20 Ιανουαρίου 2022

Ο τρόπος που κρατάτε την κούπα του καφέ λέει πολλά για την προσωπικότητά σας
Υπάρχουν διάφορες κινήσεις που κάνουμε στην καθημερινότητά μας και αποκαλύπτουν στοιχεία της προσωπικότητάς μας

Για παράδειγμα, είχατε σκεφτεί ποτέ ότι ο τρόπος που κρατάτε την κούπα του καφέ σας μπορεί να δείξει πολλά για εσάς;

Βάλτε καφέ, πιάστε την κούπα σας αυθόρμητα, όπως κάνετε κάθε μέρα, και πάμε να δούμε ποιοι πραγματικά είστε (και είμαστε):

Jenny.Gr
Pinterest

1. Κρατάτε το χερούλι της κούπας με όλα σας τα δάχτυλα

Είστε αποφασιστικοί και όποιον στόχο θέσετε, τον κατακτάτε. Μπορεί να δείχνετε ότι δεν προσπαθείτε τόσο για τα πράγματα γύρω σας αλλά έχετε μια εσωτερική ορμή και θέληση που είναι πολύ ισχυρές. Αν υπάρξει μια μέρα που δεν κρατήσετε με αυτόν τον τρόπο την κούπα σας, ενδεχομένως να είστε στεναχωρημένοι ή νευρικοί για κάτι.

2. Κρατάτε το χερούλι της κούπας στην άκρη

Eίστε πολύ λογικοί και δίνετε έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι άνθρωποι που κρατούν τις κούπες τους με αυτόν τον τρόπο τείνουν να είναι και multitaskers. Εάν πιάσετε ποτέ τον εαυτό σας να κρατά την κούπα σας με άλλο τρόπο, μπορεί να σημαίνει ότι είστε αγχωμένοι επειδή η δουλειά ή η καθημερινότητα απαιτούν πάρα πολλά από εσάς εκείνη τη στιγμή.

3. Βάζετε τα δάχτυλά σας ανάμεσα στο χερούλι της κούπας

Είστε κοινωνικοί, εξωστρεφείς και έχετε εξαιρετικές διαπροσωπικές σχέσεις. Είστε ανοιχτόμυαλοι και μπορείτε να «αγκαλιάσετε» διαφορετικές απόψεις. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να κρατά την κούπα διαφορετικά, είναι σημάδι ότι νιώθετε εντελώς άνετα!

4. Κρατάτε το χερούλι της κούπας μόνο με τα δάχτυλα

Δεν φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας. Η πρακτικότητα και η επινοητικότητά σας, σας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόζεστε σε κάθε κατάσταση. Δημιουργείτε υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις και έχετε το σωστό ποσοστό εξωστρέφειας.

5. Κρατάτε με την παλάμη σας το σώμα της κούπας

Είστε πολύ αισιόδοξοι και χαλαροί. Έχετε την τάση να ερμηνεύετε τα πάντα με θετικό τρόπο. Μπορείτε να γίνετε ένας καλός ηγέτης γιατί βλέπετε τη μεγάλη εικόνα αντί να εστιάζετε στις λεπτομέρειες.

6. Κρατάτε το χερούλι και σταθεροποιείτε τη λαβή με τον αντίχειρα και το μικρό δάχτυλο

Είστε πολύ ικανοποιημένοι με τη ζωή σας αυτήν την περίοδο. Αναζητάτε τη σταθερότητα και δεν σας αρέσουν οι απότομες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να κρατά την κούπα με διαφορετικό τρόπο από αυτόν, ενώ συνήθως δεν το κάνετε, σημαίνει πως ίσως έχετε ανάγκη από ξεκούραση. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, καθώς και ηρεμία για το μυαλό και το σώμα σας.

7. Κρατάτε την κούπα σας από την αντίθετη πλευρά που είναι το χερούλι

Σκέφτεστε διαφορετικά από τους άλλους και χωρίς όρια. Έχετε επίσης πολλές πρωτότυπες ιδέες και υπερασπίζεστε αυτό που πιστεύετε. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να κρατά την κούπα σας έτσι, σημαίνει ότι «γεμίζετε» με νέες ιδέες που πρόκειται να υλοποιηθούν! Απλώς μείνετε εκεί και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί ελεύθερο!

TAGS