UPDATE #NOW

Θα είναι ο Idris Elba ο επόμενος James Bond; Οι νέες δηλώσεις των παραγωγών


Κλέλια Φατούρου

21 Ιανουαρίου 2022

Θα είναι ο Idris Elba ο επόμενος James Bond; Οι νέες δηλώσεις των παραγωγών
Luther / BBC One
Μόλις μπήκε πρώτος στη λίστα με τα επικρατέστερα ονόματα

Πάρα πολλά έχουν ακουστεί για το ποιος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Daniel Craig. Έχουμε ακούσει αρκετά ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, όπως ο Tom Hiddleston, επιθυμίες για γκέι James Bond ή για γυναίκα στον ρόλο, αλλά όλα δείχνουν ότι οι παραγωγοί κλίνουν προς τον Idris Elba.

Ο Daniel Craig έκανε μεγαλειώδη έξοδο με το "No Time to Die" και η απόφαση για τον νέο 007 πρέπει να παρθεί μετά από σοβαρή σκέψη. Οι άνθρωποι-κλειδιά σε αυτό είναι οι παραγωγοί (και ετεροθαλή αδέρφια) Barbara Broccoli και Michael G Wilson. Η Broccoli μίλησε σε podcast για τα ονόματα που είναι «μέρος της συζήτησης» με τον Elba να είναι στα επικρατέστερα.

«Ξέρουμε τον Idris, είναι φίλος μας και είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Και, ξέρεις, είναι μέρος της συζήτησης, αλλά είναι πάντα μία δύσκολη συζήτηση. Θα περιμένουμε απλώς να κάνει η ταινία No Time to Die τον κύκλο της και να απολαύσουμε αυτό που κατάφερε ο Daniel Craig και μετά θα μιλήσουμε για τον επόμενο».

Αν και δεν έχουμε κάτι σίγουρο ακόμα, η αναφορά και μόνο στον Idris Elba λέει πολλά και μας κάνει να περιμένουμε την επιβεβαίωση.

TAGS