UPDATE #NOW

Τα μπράτσα της Tessa Thompson και της Natalie Portman ειναι οι πραγματικοί σταρ του νέου Thor


JTeam

18 Μαΐου 2022

Τα μπράτσα της Tessa Thompson και της Natalie Portman ειναι οι πραγματικοί σταρ του νέου Thor
Δεν ξέρουμε τι είναι πιο iconic: Οι ηθοποιοί ή τα γυμνασμένα χέρια τους;

Τον Απρίλιο, όλοι μιλούσαν για τα φανταστικά μπράτσα της Natalie Portman στον νέο Thor: Love and Thunder. Τώρα, μία νέα φωτογραφία με τη συμπρωταγωνίστριά της, Tessa Thompson που υποδύεται τη Valkyrie, μας δείχνει ότι οι πραγματικές σταρ της ταινίας δεν είναι οι ηθοποιοί, αλλά τα γυμνασμένα χέρια τους.

Τις βλέπουμε να κάθονται στους θρόνους τους, πιο επιβλητικές από ποτέ, σαν πραγματικές υπερηρωίδες.

Jenny.Gr
Marvel

Η Thompson αποκάλυψε πως είχε στόχο να γυμναστεί για να μοιάζει με τη Valkyrie των comics, και τα κατάφερε. Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια – για το Thor: Ragnarok, το 2017, είχε πάρει 7 μυϊκά κιλά.

Φυσικά, Tessa και Natalie έγιναν viral – ή, καλύτερα, τα μπράτσα τους.

Πριν από πέντε χρόνια, η Thompson είχε μιλήσει τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον χαρακτήρα που υποδύεται. «Κατά κάποιον τρόπο, καταρρίπτουμε αυτήν τη συμβατική ιδέα που θέλει τη γυναίκα όμορφη ή σέξι αν είναι αδύνατη», δήλωνε στο CBR. «Μου αρέσει η ιδέα ότι ο χαρακτήρας μου μπορεί να είναι “φέτες”, σαν τη Valkyrie των comics. Ναι, αυτό ήταν το σημαντικό, το ότι δε με ενδιέφερε πώς ήμουν εμφανισιακά, αλλά τ πώς ένιωθα. Κι ένιωθα τόσο δυνατή, και άνετα».

Μιλώντας στον Jimmy Kimmel, αποκάλυψε ότι έκανε ασκήσεις με βάρη, ενώ ακολούθησε ειδική διατροφή. Δεν τρώει συχνά κρέας- μάλιστα, το αποφεύγει όσο μπορεί, αλλά δεν της αρέσει η ταμπέλα του χορτοφάγου – αλλά αποχαιρέτησε προσωρινά το αγαπημένο της φαγητό, τις μελιτζάνες με παρμεζάνα.

Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε, πάντως, και οι θυσίες άξιζαν τον κόπο.