UPDATE #NOW

Τι θα δούμε στη σκηνή του 18ου Athens Digital Arts Festival; Το πλήρες πρόγραμμα του ADAF Stage


JTeam

18 Μαΐου 2022

Τι θα δούμε στη σκηνή του 18ου Athens Digital Arts Festival; Το πλήρες πρόγραμμα του ADAF Stage
Το Athens Digital Arts Festival (ADAF) έρχεται στην Πλατεία Κοτζιά και το ADAF Stage υποδέχεται τη Μαρίνα Σάττι, τη Λένα Πλάτωνος, την Καίτη Γαρμπή και πολλά ακόμη ονόματα της εγχώριας ποπ και εναλλακτικής σκηνής.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF) ενηλικιώνεται και επιστρέφει για τη 18η ετήσια διοργάνωσή του στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην Πλατεία Κοτζιά για μία πενθήμερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 29 Μαΐου 2022, στο κτιριακό συγκρότημα πρώην notoshome.

Η φετινή διοργάνωση εξερευνά τη θεματική “FutuRetro” και μας καλεί να δούμε το σήμερα μέσα από τα μάτια του παρελθόντος, και το παρελθόν μέσα από τα μάτια του μέλλοντος. Παράλληλα με την κεντρική έκθεση στο εντυπωσιακό κτιριακό συγκρότημα πρώην notoshome, η ομάδα του φεστιβάλ έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ειδικά για το ADAF Stage, τη σκηνή που θα στηθεί στην Πλατεία Κοτζιά για τέσσερις ημέρες για να φιλοξενήσει τις κατηγορίες ADAF Music και Performance.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr