UPDATE #NOW

She-Hulk: Attorney at Law - Μια θυμωμένη δικηγόρος με υπερδυνάμεις έρχεται από τη Marvel


Κλέλια Φατούρου

18 Μαΐου 2022

She-Hulk: Attorney at Law - Μια θυμωμένη δικηγόρος με υπερδυνάμεις έρχεται από τη Marvel
Η She-Hulk καταφτάνει με δική της σειρά τον Αύγουστο

Η σειρά της Marvel που περιμέναμε για τη She-Hulk: Attorney at Law είναι εδώ, έχει ένταση και είναι ξεκαρδιστικό.

Η νέα κωμική σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου μέσα από την Disney+ και έχει για πρωταγωνίστρια την Tatiana Maslany αλλά και τον Mark Ruffalo που επιστρέφει στα καθήκοντα του Bruce Banner, ή Hulk αν προτιμάτε.

Ο κύκλος των 9 επεισοδίων ακολουθεί την Jennifer Walters, μία δικηγόρο που ειδικεύεται σε νομικές υποθέσεις υπερανθρώπων. Ταυτόχρονα, εξερευνά την πολύπλοκη ζωή μίας single γυναίκας που διανύει τη δεκαετία των 30 αλλά τυχαίνει να είναι και hulk με υπερδυνάμεις. Επειδή η ζωή της είναι γεμάτη από κακούς που διαπράττουν εγκλήματα, προσπαθεί να επιλέξει τον σωστό τρόπο δικαιοσύνης και κάπου εκεί συναντά τον Bruce και εκεί γίνεται ένα πείραμα.

Περιμέναμε καιρό αυτή τη σειρά γιατί αφορά τις υπερδυνάμεις μίας γυναίκας και πλέον προσεγγίζεται με πολύ πιο ρεαλιστικό τρόπο. «Οι μεταμορφώσεις πυροδοτούνται από θυμό και φόβο», λέει ο Hulk στην Jennifer. «Άρα περιγράφεις βασικά την ύπαρξη κάθε γυναίκας», του απαντά αποκλειστικά η She-Hulk, και άδικο δεν έχει.

Πρόκειται κυριολεκτικά για γυναικεία υπόθεση, εφόσον η Jessica Gao σκηνοθετεί και οι Wendy Jackson και Jennifer Booth είναι συμπαραγωγοί της σειράς. Το cast συμπληρώνουν οι: Tim Roth (the Abdomination), Benedict Wong (Wong), Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass και Renee Elise Goldsberry.

TAGS