UPDATE #NOW

Ο Τομ Κρουζ γίνεται 60: Ενδιαφέροντα facts που ίσως δεν ξέρατε για τον ηθοποιό που δεν φοβάται τις προκλήσεις


JTeam

3 Ιουλίου 2022

Ο Τομ Κρουζ γίνεται 60: Ενδιαφέροντα facts που ίσως δεν ξέρατε για τον ηθοποιό που δεν φοβάται τις προκλήσεις
Σήμερα ο ταλαντούχος και ακριβοπληρωμένος ηθοποιός Τομ Κρουζ κλείνει τα 60 του χρόνια και εμείς καταγράφουμε μία λίστα με…30 πράγματα που ίσως να μην ξέρατε για εκείνον

Στις 3 Ιουλίου του 1962 γεννήθηκε ο Τομ Κρουζ, ένας από τους πιο ατρόμητους και χαρακτηριστικούς ηθοποιούς που έχει γράψει τη δική του ιστορία στη βιομηχανία των ταινιών δράσης.

Ο Τομ Κρουζ βαδίζει αισίως στην 5η δεκαετία της επιτυχημένης καριέρας του και φέτος το γιόρτασε με μία δυναμική επιστροφή ως ο θρυλικός πιλότος Μάβερικ. Η διαδρομή του στην υποκριτική ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 και δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα. Ο γνωστός για τους απαιτητικούς ρόλους και τις συνεργασίες δίπλα σε κάποια από τα πιο γνωστά ονόματα του Χόλυγουντ, όπως οι Στάνλεϊ Κιούμπρικ, Μάρτιν Σκορσέζε, Φράνσις Φορντ Κόπολα και Στίβεν Σπίλμπεργκ, ηθοποιός καταφέρνει πάντα να χαρίζει στο κοινό δυναμικές ερμηνείες αλλά και να απασχολεί κατά καιρούς με την κάπως εκκεντρική προσωπική του ζωή.

Τα πρώτα βήματα του Τομ Κρουζ στην υποκριτική και η αναγνώριση του ταλέντου του

Το 1981, με την ενθάρρυνση της μητέρας του, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ηθοποιία και τον ίδιο χρόνο ο Κρουζ έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο ρομαντικό δράμα του Φράνκο Τζεφιρέλι, «Ατέλειωτη Αγάπη». Αυτήν την πολλά υποσχόμενη αρχή ακολούθησαν και άλλες επιτυχημένες προσπάθειες του ηθοποιού, μέχρι τελικά να έρθει η ώρα του να λάμψει για πρώτη φορά ως ο έφηβος Τζόελ Γκούντσεν που μετατρέπει το σπίτι των γονιών του σε οίκο ανοχής, στην ταινία του 1983, «Risky Business».

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr