UPDATE #NOW

Η Αγγελική-Αριάδνη Βούλγαρη μάς μιλά για το νέο της βιβλίο «Η Τέχνη της Σύνδεσης»


JTeam

11 Αυγούστου 2022

Η Αγγελική-Αριάδνη Βούλγαρη μάς μιλά για το νέο της βιβλίο «Η Τέχνη της Σύνδεσης»
Μετά από χρόνια πείρας σε θέματα ψυχικής υγείας και αυτοβελτίωσης, η Αγγελική-Αριάδνη Βούλγαρη παρουσιάζει το βιβλίο της «Η Τέχνη της Σύνδεσης» και μάς μιλά για τη δική της σύνδεση με την τέχνη, τον εαυτό της και με τους γύρω της

Η Αγγελική-Αριάδνη Βούλγαρη παλεύει για την ανάδειξη της σημασίας που έχει η φροντίδα της ψυχικής υγείας και της σύνδεσης των ανθρώπων εδώ και μία δεκαετία. Από νοσοκομεία Παίδων μέχρι και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και «κηρύττει» μέσα από τα σεμινάρια και τα ψυχοκινητικά και θεατρικά προγράμματά της την αγάπη για τη ψυχή και τον εαυτό μας, αλλά ταυτόχρονα και τη σημασία της σύνδεσης των ανθρώπων με τους συνανθρώπους τους.

Το πιο πρόσφατο εγχείρημά της ήταν η αποτύπωση των μεθόδων της στο χαρτί, για να υπάρχουν και να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη να συνδεθούν ξανά με τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Έτσι, γεννήθηκε «Η Τέχνη της Σύνδεσης», μια ολιστική μέθοδος που μπορεί να αξιοποιηθεί από όσους αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά στον κόσμο αυτό, από όσους νιώθουν κάποιες φορές «ξένοι».

Πράγματι, η εποχή που διανύουμε, όπου οι άνθρωποι νιώθουν όλο και πιο μόνοι, είναι η πλέον κατάλληλη για να κάνουμε ένα «ραντεβού» με τον εαυτό μας, να τον αγκαλιάσουμε, να τον αγαπήσουμε και έπειτα να μπορέσουμε να ενωθούμε με τους συνανθρώπους μας. Αυτός ακριβώς ήταν και ο σκοπός της Αγγελικής-Αριάδνης, όταν δημιουργούσε την Τέχνη της Σύνδεσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr