AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Σπύρος Γραμμένος: Το σύστημα δημιουργεί στον λαό φοβίες για κάθε τι διαφορετικό


JTeam

26 Αυγούστου 2022

Σπύρος Γραμμένος: Το σύστημα δημιουργεί στον λαό φοβίες για κάθε τι διαφορετικό
Ο Σπύρος Γραμμένος αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση στον μουσικό χώρο. Πρόκειται για έναν δημιουργό με ανοιχτές κεραίες που δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Η ήρεμη δύναμη που χαρακτηρίζει τον Σπύρο Γραμμένο σε συνδυασμό με το χιούμορ που διαθέτει από την μια και την οξυμένη κριτική ικανότητα από την άλλη, τον καθιστούν ένα από τα πλέον «δημόσια» πρόσωπα της μουσικής σκηνής που έχει να πει και κυρίως να προσφέρει πολλά.

Μια πολυσχιδής προσωπικότητα, αναμφίβολα ταλαντούχος, έχει καταφέρει να μας κερδίσει και να αποκτήσει το δικό του κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Με τραγούδια όπως «Το όνομά μου είν’ το δικό σου» , «Ψυχή» έχει καθιερωθεί στη συνείδηση μας ως τραγουδοποιός με ιδιαίτερα έντονη κοινωνικοπολιτική άποψη.

Την προηγούμενη σεζόν μας έκανε θαμώνες στον «Ορφέα», όπου θα συνεχίσει και φέτος τις εμφανίσεις του, το καλοκαίρι άνοιξε την συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη ενώ ετοιμάζει και κάτι τηλεοπτικό με τον Φοίβο Δεληβοριά. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr