AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Μίκης Θεοδωράκης: Η FM Records τιμά τον σπουδαίο συνθέτη με την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2022

Μίκης Θεοδωράκης: Η FM Records τιμά τον σπουδαίο συνθέτη με την κυκλοφορία μιας νέας συλλογής
Με αφορμή την πρώτη επέτειο από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, οι καλλιτέχνες της FM Records τιμούν τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη, με μια νέα συλλογή γεμάτη από σημαντικά τραγούδια-σταθμούς της δισκογραφίας του

Πριν από ένα χρόνο στις 2 Σεπτεμβρίου αποχαιρετήσαμε έναν από τους πιο επιδραστικούς Έλληνες καλλιτέχνες, τον Μίκη Θεοδωράκη. Η ζωή του είχε αλήθεια, δημιουργία, αντίσταση, όνειρο, πάθος και έμπνευση. Τα τραγούδια του «έντυσαν» και συνεχίζουν να «ντύνουν» αγώνες, διαμαρτυρίες, ταινίες, εποχές.

H FM Records, δηλώνει περήφανη που έχει στο ρεπερτόριό της πολλά σημαντικά τραγούδια-σταθμούς της δισκογραφίας του Μίκη Θεοδωράκη. Στο πλαίσιο αυτό, η FM Records παρουσιάζει τη νέα της Συλλογή, ως φόρο τιμής των καλλιτεχνών της στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη.

Η συλλογή «Ένας χρόνος χωρίς τον Μίκη Θεοδωράκη: Οι καλλιτέχνες της FM Records τιμούν τον μεγάλο δημιουργό» περιλαμβάνει τα κάτωθι τραγούδια:

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr