AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Παγιδευμένοι: Είδαμε το πρώτο διπλό επεισόδιο της νέας καθηλωτικής σειράς του ANT1 – Όσα ξεχωρίσαμε


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2022

Παγιδευμένοι: Είδαμε το πρώτο διπλό επεισόδιο της νέας καθηλωτικής σειράς του ANT1 – Όσα ξεχωρίσαμε
Βρεθήκαμε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας δραματικής σειράς του ANT1, «Παγιδευμένοι», είδαμε το πρώτο διπλό επεισόδιο και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Στο όμορφα διαμορφωμένο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας δραματικής σειράς του ANT1, «Παγιδευμένοι» και εμείς βρεθήκαμε εκεί μαζί με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της, για να παρακολουθήσουμε το πρώτο διπλό επεισόδιο και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Το κανάλι, έχει φέτος στρέψει για ακόμα μία φορά την προσοχή του στη ψυχαγωγία και ετοιμάζει νέες σειρές που θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές. Μία από αυτές είναι και η δραματική σειρά «Παγιδευμένοι», η οποία είναι ένα προσωπικό στοίχημα του καναλιού, με το πέπλο μυστηρίου που απλώνει ο βασικός άξονας της σειράς, να προσπαθεί να «σοκάρει» σε κάθε επεισόδιο το κοινό.

Βασικός αυτός άξονας είναι μία δολοφονία. Μία δολοφονία που έχει αναστατώσει πολλές ζωές και σε κάθε επεισόδιο της σειράς θα προσπαθεί να ρουφήξει στο μυστήριό της όλο και περισσότερα πρόσωπα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr