UPDATE #NOW

Alec Baldwin: Έγινε μπαμπάς για όγδοη φορά


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2022

Alec Baldwin: Έγινε μπαμπάς για όγδοη φορά
GettyImages
Hilaria και Alec Baldwin: Δείχνουν το νέο μέλος της οικογένειας

Η Hilaria και ο Alec Baldwin έφεραν στον κόσμο το έβδομο παιδί τους. Είναι λοιπόν το έβδομο παιδί τους στη σειρά, και όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν, μπορεί η ανατροφή των παιδιών τους να έχει πολλές δυσκολίες, αλλά εκείνοι εστιάζουν στη χαρά που τους προσφέρει και αισθάνονται ευτυχισμένοι!

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή μέσω ενός video post στο Instagram ο 64χρονος ηθοποιός, δείχνοντας τη νεογέννητη κόρη του, στην αγκαλιά της μαμάς της.

«Είναι εδώ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα. 22/9/2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα» έγραψε στη λεζάντα της ανάτρτησής του ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι έχει ακόμα δύο κόρες, την 8χρονη Carmen και την Maria Victoria που είναι 13 μηνών και τέσσερις γιους: τον 6χρονο Tomas, τον 5χρονο Charles, τον David που είναι 3,5 ετών και τον Loucas, που είναι 18 μηνών. Ο Alec Baldwin έχει άλλη μία κόρη, 26 ετών, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Kim Basinger.