UPDATE #NOW

Οι 5 λέξεις που ψάχνει η LEGO στα CV των νέων εργαζομένων της


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2022

Οι 5 λέξεις που ψάχνει η LEGO στα CV των νέων εργαζομένων της
Η LEGO εμπνέεται από τα παιδιά και ψάχνει τους επόμενους υποψήφιους εργαζομένους της

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους κολοσσούς, όπου κατάφερε να φτιάξει μια ολόκληρη αυτοκρατορία χάρη σε σε μπόλικη φαντασία και παιχνίδια για μικρά παιδιά. Η LEGO λοιπόν, παίρνει πολύ στα σοβαρά το θέμα των προσλήψεων. Αν ωστόσο περιμένεις να ζητούν πτυχία, μεταπτυχιακά, diplomas και πόσα ακόμη πιστοποιητικά εκπαίδευσης, τότε κάνεις λάθος.

Jenny.Gr


Όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται το να φτιάχνεις παιχνίδια για παιδιά, είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι και ψάχνουν τους κατάλληλους ανθρώπους να τους συνοδέψουν σε αυτό που αγαπάνε.

Συγκεκριμένα ψάχνουν 5 στοιχεία στα CV's των υποψήφιων εργαζομένων τους:

«Τα παιδιά είναι τα πρώτυπά μας. Η περιέργεια, η δημιουργικότητα και η φαντασία τους, εμπνέουν κάθε μας κίνηση»

Ψάχνουν έτσι άτομα με περιέργεια, δημιουργικότητα, φαντασία και έμπνευση σε ό,τι και αν κάνουν. Το ίδιο ακριβώς και τα παιδιά, τα οποία διαθέτουν τα παραπάνω χαρίσματα, πριν ενηλικιωθούν και αφήσουν την λογική και την αυτοσυγκράτηση να τους περιορίσει.

Τι προσφέρει η LEGO στους εργαζομένους της

Μεταξύ μας αυτά που προσφέρουν στους εργαζομένους τους, δεν είναι και λίγα:

Jenny.Gr

H εταιρεία θέλησε να υπενθυμίσει έτσι, πως μπορεί μέσω των παιχνιδιών της να προσφέρει φαντασία, δημιουργικότητα και έμπνευση στα παιδιά, το ίδιο ακριβώς όμως αναζητά και από τους υποψήφιους εργαζόμενους της, οι οποίοι θα μπορούν να ονειρευτούν ακόμη και τα πιο απίθανα πράγματα.

Η LEGO αναγνωρίζει ότι η επιτυχία της, εξαρτάται από τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν όλα τα παραπάνω. Το πως να παραμένεις παιδί δηλαδή, με όνειρα, φαντασία δημιουργικότητα και έμπνευση. Αναζητά επίσης τους ανθρώπους εκείνους που εμπνέονται από την περιέργεια των παιδιών και θα έχουν τις συγκεκριμένες αξίες ως πρωταρχικές τόσο στην προσωπικότητα τους, όσο και στο βιογραφικό τους.

TAGS