UPDATE #NOW

GNTM 5: To trans μοντέλο που εντυπωσίασε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2022

GNTM 5: To trans μοντέλο που εντυπωσίασε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση
Η 28χρονη Έβελιν Κλεάνθους, μια transgender γυναίκα από την Κύπρο συμμετείχε στις οντισιόν και κέρδισε τους κριτές

Το GNTM 5 έχει ξεκινήσει δυναμικά με την φάση των οντισιόν η οποία μας επιφυλάσσει από ότι φαίνεται αρκετές εκπλήξεις, θετικές για την συμπερίληξη που έλειπε από την (ελληνική έστω) βιομηχανία της μόδας.

Η 28χρονη Έβελιν Κλεάνθους, μια transgender γυναίκα από την Κύπρο συμμετείχε στις οντισιόν και κέρδισε τους κριτές, περνώντας στην επόμενη φάση.

«Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM γιατί θέλω να δείξω σε όλο τον κόσμο πόσο πολύ πρέπει να αποδέχονται τον εαυτό τους και να δώσω σε όλα τα τρανς άτομα ένα μήνυμα δύναμης» δήλωσε η Έβελιν.

«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι».

Jenny.Gr


«Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά ου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» μοιράστηκε η εντυπωσιακή κοκκκινομάλλα Έβελιν.