UPDATE #NOW

Η γυναίκα που σκότωσε ένα Husky νομίζοντας πως είναι λύκος και περηφανεύτηκε στα social, έχει εξοργίσει τον κόσμο


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2022

Η γυναίκα που σκότωσε ένα Husky νομίζοντας πως είναι λύκος και περηφανεύτηκε στα social, έχει εξοργίσει τον κόσμο
To περιστατικό δολοφονίας σκύλου από την Amber Rose που έχει προκαλέσει παγκόσμια αντίδραση

Το να βγαίνεις να κυνηγάς άγρια ζώα για να τα σκοτώσεις και να τα κάνεις τρόπαια είναι γενικά μια αποτρόπεα πράξη από μόνη της. Η Amber Rose έκανε ακριβώς αυτό, βγήκε να κυνηγήσει αρκούδες, αλλά τελικά δολοφόνησε έναν λύκο. Περηφανεύτηκε για το κατόρθωμά της στα social media, ανεβάζοντας πολλές φωτογραφίες με το νεκρό ζώο στα χέρια της και την ίδια να χαμογελάει ικανοποιημένη. Μόνο που ο λύκος ήταν τελικά ένα Husky.

Μετά την πράξη της, έστειλε και μήνυμα στον σύντροφό της, πως ένιωσε πολύ καλά γι' αυτό που είχε κάνει.

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησα για ένα σόλο κυνήγι αρπακτικών, ψάχνοντας για μια φθινοπωρινή μαύρη αρκούδα, ωστόσο είχα την ευκαιρία να πάρω ένα άλλο αρπακτικό, ένα κουτάβι λύκου», έγραψε η Rose στις δημοσιεύσεις της. «Ήταν υπέροχο να στείλω ένα μήνυμα στον άντρα μου και να πω ότι μόλις έπιασα ένα λύκάκι».

Jenny.Gr

Προφανώς, ο κόσμος εξαγριώθηκε. Όταν οι αντιδράσεις ξέσπασαν προς την Amber Rose, μετά τις σκληρές εικόνες που ανάρτησε με το σώμα του σκυλιού, εκείνη έσβησε τις φωτογραφίες από τα social, υποστηρίζοντας, πως το σκότωσε μόνο και μονό επειδή ένιωσε απειλή και πως το «λυκάκι» ήταν έτοιμο να της ορμήξει. Είμαστε σίγουροι πως έγινε ακριβώς αυτό ναι. Σίγουρα.

Πάρα τις αντιδράσεις και το συγκεκριμένο περιστατικό βίας, δεν έχουν ακόμη προσάψει ποινές στην 36χρονη Amber Rose, ενώ το θέμα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, με το κοινό να ζητά δικαιοσύνη για τον άδικο θάνατο του πλάσματος.