AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Δημήτρης Λάλος: Δεν έγινα γνωστός επειδή ήμουν όμορφος, αλλά μέσα από τη δουλειά μου


JTeam

7 Οκτωβρίου 2022

Δημήτρης Λάλος: Δεν έγινα γνωστός επειδή ήμουν όμορφος, αλλά μέσα από τη δουλειά μου
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εξηγεί πως παρότι κάνει τηλεόραση με επιτυχία, δεν πρόκειται να στραφεί σε ένα «άλλο» θέατρο. Δεν ενδιαφέρεται να οργανώσει μια εμπορική παράσταση για να μαζέψει λεφτά

Στο Tempus Verum έχει πολλή ησυχία, αυτό το μεσημέρι – αν εξαιρέσεις τα πλήκτρα που ακούγονται από το πατάρι, εκεί που δουλεύουν οι συνεργάτες επικοινωνίας του θεάτρου. Από τις ελάχιστες ημέρες που ο Δημήτρης Λάλος δεν έχει γυρίσματα για τον «Σασμό» παρά μόνον πρόβα για την επικείμενη πρεμιέρα της «Άλκηστις» σε σκηνοθεσία της (γυναίκας του) Έλενας Μαυρίδου, με καλεί στο θέατρο, φοβούμενος πως μια συνάντηση σε οποιονδήποτε άλλο χώρο, θα ήταν ρίσκο. Για την ιστορία, η εκτίμηση του επιβεβαιώνεται μερικές ημέρες αργότερα, κατά την φωτογράφιση του στον Αθλητικό Ιππικό Όμιλο Αττικής, όπου μια ομάδα από έφηβες αθλούμενες διέκοψε την διαδικασία, ζητώντας ανυπόμονα αυτόγραφα και selfie.

Ναι, ως πρωταγωνιστής μιας δημοφιλούς σειράς ζει κάποιες στιγμές ροκ σταρ, αλλά υπενθυμίζει πως η προσωπική του προβολή δεν τον απασχόλησε ποτέ σοβαρά. Και πως έδωσε την πρώτη του συνέντευξη έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια δουλειάς στο θέατρο.

Σήμερα, που αυτό το οξύμωρο σχήμα λειτουργεί, ο Δημήτρης Λάλος παραμένει ο ίδιος τύπος που έφτιαξε ένα θέατρο με τα χέρια του, που στηρίζει μικρές ομάδες και καλλιτέχνες με ανάγκη μιας σχετικής ανεξαρτησίας, που τα φώτα από τα μεγάλα θέατρα δεν τον θαμπώνουν και που το προσωπικό του θεατρικό εγχείρημα ή ο «Χώρος» της Έλενας Μαυρίδου είναι οι χώροι για ν’ ανήκει. Ειδικά τώρα, που νιώθει πιο δυνατός από ποτέ.

Έχεις διανύσει πολύ δρόμο από τα εργαστήρια στο Επί Κολωνώ μέχρι σήμερα. Ανακαλείς το ξεκίνημα σου;

Σίγουρα κοιτάζω πίσω, αλλά εκείνο που θέλω να πετύχω είναι να μην είμαι πολύ στο παρελθόν, μα ούτε και στο μέλλον· προτιμώ να είμαι πιο πολύ στο τώρα. Έτσι έχω φτάσει μέχρι εδώ. Σε αυτό βοηθάει και η άσκηση της δουλειάς που απαιτεί από σένα να κρατάς τη στιγμή. Από την άλλη, όλα αυτά μοιάζουν με άλλη ζωή. Κοιτάζω καμιά φορά το βιογραφικό μου και απορώ αν τα έχω κάνει εγώ όλα αυτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr