AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Μέλος του Just Stop Oil εξηγεί σε viral βίντεο γιατί επιτέθηκαν στον πίνακα του Βαν Γκογκ


JTeam

20 Οκτωβρίου 2022

Μέλος του Just Stop Oil εξηγεί σε viral βίντεο γιατί επιτέθηκαν στον πίνακα του Βαν Γκογκ
“Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Δεν κάναμε καμία ζημιά στον πίνακα” είπε η ακτιβίστρια Phoebe Plummer, αφού εξήγησε τους λόγους που έριξαν σούπα ντομάτας στα “Ηλιοτρόπια” του Βαν Γκογκ

Την προηγούμενη εβδομάδα, δύο μέλη της ομάδας Just Stop Oil έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όταν πέταξαν δύο κονσέρβες με ντοματόσουπα Heinz στα “Ηλιοτρόπια” του Βαν Γκογκ, στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου.

Μία διαδηλώτρια της ομάδας εξήγησε την πράξη τους σε ένα βίντεο, που τώρα έχει γίνει viral με εκατομμύρια views σε TikTok και Twitter.

“Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Δεν κάναμε καμία ζημιά στον πίνακα” είπε η ακτιβίστρια Phoebe Plummer, που μαζί με την Anna Holland, πέταξαν την σούπα στον διάσημο πίνακα και στη συνέχεια κόλλησαν τα χέρια τους στο πάτωμα της πινακοθήκης στις 14 Οκτωβρίου.

“Δεν κάνουμε την ερώτηση, αν θα έπρεπε όλοι να ρίχνουν σούπα σε πίνακες” είπε η Plummer. “Αυτό που κάνουμε είναι να κρατάμε ζωντανή τη συζήτηση, ώστε να κάνουμε τις ερωτήσεις που έχουν σημασία”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr