AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

ΙΝΚ: Ελληνική πρεμιέρα για το βραβευμένο έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου στο Μέγαρο Μουσικής


JTeam

15 Νοεμβρίου 2022

ΙΝΚ: Ελληνική πρεμιέρα για το βραβευμένο έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου στο Μέγαρο Μουσικής
Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το βραβευμένο έργο του «ΙΝΚ», μια τολμηρή καταβύθιση στην πολυπλοκότητα της ανθρώπινης επιθυμίας, σε ερμηνεία του ίδιου και του Šuka Horn, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο κορυφαίος καλλιτέχνης, σκηνοθέτης, χορογράφος, εικαστικός και περφόρμερ που μαγεύει το κοινό στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και θέατρα ολόκληρου του πλανήτη με τις υβριδικές δημιουργίες του και τις αισθητικά αποκαλυπτικές εικόνες του, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το «ΙΝΚ».

Ένα έργο πλημμυρισμένο νερό, που θέτει σε δοκιμασία σώμα και ψυχή, μια τολμηρή καταβύθιση στην πολυπλοκότητα της ανθρώπινης επιθυμίας που τιμήθηκε στην Ιταλία με το βραβείο Ubu 2020–21 («Καλύτερη ξένη παράσταση που παρουσιάστηκε στην Ιταλία»).

Το έργο ανεβαίνει στις 12, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 26 και 27 Ιανουαρίου 2023 στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη και αποτελεί συμπαραγωγή του Δ. Παπαϊωάννου και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η προπώληση για όλες τις παραστάσεις αρχίζει στις 14 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr