UPDATE #NOW

Στολίστηκε ο Λευκός Οίκος για τις γιορτές - Η Jill Biden ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες


JTeam

29 Νοεμβρίου 2022

Στολίστηκε ο Λευκός Οίκος για τις γιορτές - Η Jill Biden ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες
Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Jill Biden, έφερε στο προσκήνιο «το πνεύμα που ενσωματώνεται στην ίδια την ιδέα της Αμερικής», όπως έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά

O Λευκός οίκος φόρεσε τα γιορτινά του και σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της γιορτινής περιόδου, με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ να στέλνει το δικό της μήνυμα, παρέα με τις χριστουγεννιάτικες εικόνες από την Washington.

«Για τις φετινές γιορτές στον Λευκό Οίκο, ελπίζουμε να αποτυπώσουμε το πνεύμα που ενσωματώνεται στην ίδια την ιδέα της Αμερικής: Εμείς οι άνθρωποι» ανέφερε η Jill Biden αποκαλύπτοντας τις πρώτες εικόνες.

Η Jill συνέχισε με το μήνυμά της γράφοντας πως καθώς οι οικογένειες σε όλη τη χώρα συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν όλοι μαζί τις γιορτές «οι παραδόσεις μπορεί να διαφέρουν, αλλά οι κοινές μας αμερικανικές αξίες - η πίστη στη δυνατότητα, η αισιοδοξία και η ενότητα - αντέχουν κάθε εποχή». Δωμάτιο με δωμάτιο, θα υπενθυμίζουμε στους επισκέπτες τι μας φέρνει κοντά κατά τη διάρκεια των διακοπών και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους» κατέληξε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ παραθέτοντας μία σειρά από φωτογραφίες με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στον Λευκό Οίκο.