UPDATE #NOW

Τζένα Ορτέγκα: Όσα πρέπει να ξέρετε για την ηθοποιό που ήρθε να δώσει νέα πνοή στην Wednesday Addams


JTeam

29 Νοεμβρίου 2022

Τζένα Ορτέγκα: Όσα πρέπει να ξέρετε για την ηθοποιό που ήρθε να δώσει νέα πνοή στην Wednesday Addams
Η Τζένα Ορτέγκα είναι ένα από τα πιο φρέσκα ανερχόμενα πρόσωπα της υποκριτικής και μόλις προσγειώθηκε στο Netflix για να δώσει νέα πνοή στον θρυλικό χαρακτήρα της Wednesday

Η Τζένα Ορτέγκα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα νέα πρόσωπα που θα απασχολήσουν το Χόλιγουντ τα επόμενα χρόνια, δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση πρωτοεμφανιζόμενη. Από τα 9 της, η ηθοποιός ξετυλίγει το ταλέντο της και έχει πλέον στα 20 της χρόνια δοκιμαστεί σε όλα σχεδόν τα κινηματογραφικά είδη, από κωμωδίες μέχρι και θρίλερ.

Φέτος, έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες του κοινού και να μας παρουσιάσει τη Γουένσντεϊ Άνταμς ξανά ιδωμένη, αυτή τη φορά μέσα από τη μοναδική ματιά του Τιμ Μπάρτον στη νέα σειρά του Netflix, «Wednesday».

Και παρότι οι προσδοκίες του κοινού είναι εξαιρετικά υψηλές μετά τη χαρακτηριστική ερμηνεία της Κριστίνα Ρίτσι στην κλασική πλέον ταινία «Οικογένεια Άνταμς», η Τζένα Ορτέγκα έχει το δικό της μυστικό επιτυχίας, το αποτέλεσμα του οποίου είναι πλέον διαθέσιμο στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Ας την γνωρίσουμε όμως καλύτερα, μέσα από 10 πράγματα που ίσως και να μην ξέρετε για τη νεαρή ηθοποιό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr