UPDATE #NOW

Netflix: Οι 7 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Δεκέμβριο- Πινόκιο, Ματίλντα και Λαίδη Τσάτερλυ


Κλέλια Φατούρου

3 Δεκεμβρίου 2022

Netflix: Οι 7 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Δεκέμβριο- Πινόκιο, Ματίλντα και Λαίδη Τσάτερλυ
Ματίλντα, Knives Out και πολλές ταινίες που θα σε κρατήσουν στο σπίτι

Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε countown για τις γιορτές, και στην πραγματικότητα περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε, να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με όσους αγαπάμε και, φυσικά, να κάνουμε catch up στο Netflix.

Αυτός ο Δεκέμβριος θα έχει τρομερό ενδιαφέρον γιατί δεν είναι ότι καταφτάνουν μόνο χριστουγεννιάτικες ταινίες. Κάνουν επιτέλους πρεμιέρα αυτές που περιμέναμε καιρό. Το sequel του Knives Out και το musical της Ματίλντας. Αν θέλεις έναν ωραίο συνδυασμό, ρίξε μια ματιά σε αυτές που διαλέξαμε για εσένα.

Σκρουτζ: Μία Χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά. Δεν έχει καμία σημασία που πρόκειται για μία χιλιοειπωμένη ιστορία. Δεν θα τη βαρεθούμε ποτέ και κάπου εκεί κρύβεται και το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων. Στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ

Η λαίδη Τσάτερλυ, μια δυστυχισμένη στον γάμο της αριστοκράτισσα, ξεκινά μια παθιασμένη σχέση και ερωτεύεται τρελά τον θηροφύλακα στην εξοχική έπαυλη του συζύγου της. Άλλη μία γνωστή ιστορία που παίρνει σάρκα και οστά, από το Emma Corin, που ενισχύσει τον ήδη υπάρχοντα φεμινισμό στον ρόλο του. 2 Δεκεμβρίου.

Πινόκιο του Guillermo del Toro

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο αναπλάθει την κλασική ιστορία της ξύλινης κούκλας που ζωντανεύει, σε ένα εκπληκτικό μουσικό παραμύθι stop-motion. Η ταινία που πρόλαβε να κάνει μία βόλτα στις κινηματογραφικές αίθουσες για 2 εβδομάδες και στις 9 Δεκεμβρίου, θα τη δούμε από το Netflix. Μετράω ήδη αντίστροφα.

Πιστεύω στον Αι-Βασίλη

Jenny.Gr

Μετά από πέντε ευτυχισμένους μήνες με τον Τομ, η Λίσα φρικάρει με την εμμονή του για τη γιορτή που μισεί. Μήπως ήρθε η ώρα να δώσει στα Χριστούγεννα μια νέα ευκαιρία; Αν ταυτίζεσαι, η ταινία θα σε βοηθήσει. Διαθέσιμη από τις 14 Δεκεμβρίου.

Glass Onion: Στα Μαχαίρια

Το Knives Out εντυπωσίασε όταν βγήκε και τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα, με τον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ (να κάνει coming out) και να εξιχνιάζει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων. 23 Δεκεμβρίου.

Ματίλντα: Το musical

Ένα ξεχωριστό κορίτσι με κοφτερό μυαλό και ζωηρή φαντασία τολμά να ορθώσει ανάστημα, για να αλλάξει την ιστορία του με θαυμαστά αποτελέσματα. Αυτή είναι η Ματίλντα. Το αγαπημένο μου παιδικό βιβλίο έρχεται στο Netflix, ανήμερα τα Χριστούγεννα, για να ζεστάνει τις καρδιές μας.

Καλή μας Χρονιά

Jenny.Gr

Πηγαίνοντας σε ένα πάρτι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δύο ξένοι κλείνονται σε ένα ασανσέρ και έρχονται κοντά με έναν απρόσμενο τρόπο. Μπορεί να συμβεί και σε εσένα, ποτέ δεν ξέρεις. 28 Δεκεμβρίου.