UPDATE #NOW

Ο Tom Brady ανακοίνωσε πως αποσύρεται οριστικά από το ποδόσφαιρο - Η αντίδραση της Gisele


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2023

Ο Tom Brady ανακοίνωσε πως αποσύρεται οριστικά από το ποδόσφαιρο - Η αντίδραση της Gisele
Splash News
Ο θρύλος του NFL αποσύρεται οριστικά από το άθλημα και «κρεμάει τα παπούτσια του», στα 45 του χρόνια

Μέσα από μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση, ο διάσημος ποδοσφαιριστής Tom Brady, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το άθλημα. Αυτή τη φορά οριστικά.

Τον προηγούμενο χρόνο ο Τοm Brady είχε επιλέξει και πάλι να αποσυρθεί και να αφοσιωθεί στην οικογένεια του, καθώς και η σύντροφος του Gisele, του ζητούσε περισσότερο χρόνο για την οικογένεια. Ενώ ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πέρσι ότι αποσύρεται, τελικά άλλαξε γνώμη και επέστρεψε και πάλι στα γήπεδα, με αποτέλεσμα να έρθει και το διαζύγιο από τη Gisele.

Jenny.Gr
@tombrady

Ο θρύλος του NFL φαίνεται πως αυτή τη φορά πήρε οριστική απόφαση και ανακοίνωσε την απόσυρσή του, μέσα από ένα βίντεο στο Instagram account του, με πολλούς διάσημους και μη, να σπεύδουν για να δείξουν υποστήριξη και αγάπη στον αθλητή. Μέσα στους διάσημους ήταν μεταξύ άλλων ο David Beckham, αλλά και η πρώην πλέον σύζυγος του, Gisele.

«Σου εύχομαι μόνο υπέροχα πράγματα, σε αυτή τη νέα φάση της ζωής σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Gisele, στην ανάρτηση με την ανακοίνωση του Brady.

Jenny.Gr

To διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, το φθινόπωρο του περασμένου έτους, κάνοντας λόγο για αξεπέραστα προβλήματα στον γάμο τους. Όπως όλα δείχνουν το διάσημο μοντέλο επιθυμούσε περισσότερο χρόνο και παρουσία από τον αθλητή, ο οποίος είχε ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα με σκληρές προπονήσεις.

Ύστερα από πολλή σκέψη ο Tom Brady, δηλώνει πλέον έτοιμος «να κρεμάσει τα παπούτσια του» στα 45 του χρόνια.

«Αποσύρομαι, για τα καλά αυτή τη φορά», είπε φανερά συγκινημένος.

«Ξέρω ότι η διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση την τελευταία φορά, οπότε όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα πατήσω απλώς το record και θα σας ενημερώσω. Δε θα μακρηγορήσω. Λαμβάνετε μόνο ένα εξαιρετικά συναισθηματικό δοκίμιο συνταξιοδότησης, και χρησιμοποίησα το δικό μου πέρυσι, γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, τον καθένα από εσάς που με υποστηρίξατε», πρόσθεσε ο Brady.

Ο παίκτης του NFL ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους συναθλητές, τους προπονητές του και όλους εκείνους που βρίσκονταν δίπλα του. «Σας ευχαριστώ όλους που μου επιτρέψατε να ζήσω το όνειρό μου. Δε θα άλλαζα τίποτα. Σας αγαπάω όλους», ανέφερε.

Να σημειωθεί πως ο Τοm Brady, κατάφερε να κατακτήσει μεταξύ άλλων 7 Super Bowl, τα έξι εκ των οποίων με τους New England Patriots (2000–2019) και άλλo ένα με τους Tampa Bay Buccaneers (2020–2022).