UPDATE #NOW

3 απλά και φτηνά πράγματα που, αν τα αγοράσεις, θα σου αλλάξουν τη ζωή


JTeam

31 Μαρτίου 2023

3 απλά και φτηνά πράγματα που, αν τα αγοράσεις, θα σου αλλάξουν τη ζωή
Unsplash
Μοιάζουν προφανή και εύκολα, αλλά δεν είναι. Αν ήταν, θα τα είχαμε όλοι

Είναι φορές που δεν ξέρεις ότι κάτι λείπει από τη ζωή σου, μέχρι να το βρεις και να συνειδητοποιήσεις πως έκλεισε ένα κενό. Όχι, δεν αναφερόμαστε σε φίλους ή συντρόφους, αλλά σε αντικείμενα που μας αλλάζουν την καθημερινότητα, χωρίς να το περιμένουμε.

Επειδή καλό είναι να μοιραζόμαστε τις χρήσιμες πληροφορίες, παρακάτω έχουμε μερικές αγορές που αξίζει να κάνεις, παρότι τώρα μπορεί να σου φαίνονται ασήμαντες.

Κουρτίνες συσκότισης

Αν δεν έχεις στόρια, ρολά ή παντζούρια στο σπίτι, ξέρεις ότι είναι δύσκολο να κοιμηθείς ως αργά τις ημέρες που έχεις χρόνο- το φως μπαίνει στο δωμάτιο θες δεν θες. Οι κουρτίνες συσκότισης θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου, και ο χώρος θα γίνει ιδανικός για ύπνο και χαλάρωση.

Μακρύ καλώδιο φορτιστή

Πόσες φορές έχεις θελήσει να φορτίσεις το κινητό σου χαζεύοντας, παράλληλα, στα social, αλλά δεν το έκανες επειδή η πρίζα ήταν πολύ μακριά από τον καναπέ; Πολλές, είναι η ειλικρινής απάντηση. Ξέρεις, λοιπόν, τι πρέπει να αγοράσεις για να λυθεί το πρόβλημά σου.

Ένα μπολ για τα κλειδιά

Φαίνεται απλό και προφανές, αλλά δεν είναι. Επειδή αν ήταν τόσο εύκολο, θα το είχαμε όλοι και δε θα ψάχναμε τα κλειδιά μας κάθε πρωί, πριν φύγουμε από το σπίτι. Ένα μπολ που κοστίζει ελάχιστα χρήματα, θα κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και θα πάψουμε να χάνουμε χρόνο.