UPDATE #NOW

Έκανες follow και ακόμη περιμένεις; Πώς να καταλάβεις αν σε αγνοεί


JTeam

1 Ιουνίου 2023

Έκανες follow και ακόμη περιμένεις; Πώς να καταλάβεις αν σε αγνοεί
«Κι όλο περιμένω σε παιχνίδι που μοιάζει χαμένο», είπε κάποτε η Καλομοίρα και, μάλλον, ταυτίζεσαι

Όσο κι αν θέλεις να γίνεις σελέμπριτι του Instagram, όσο κι αν θέλεις να σε ακολουθούν επειδή, κακά τα ψέματα, σου αξίζει, μάλλον έχει χρειαστεί να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και όχι απλώς να κάνεις το πρώτο follow, αλλά σε ιδιωτικό προφίλ. Να ζητήσεις, δηλαδή, έγκριση – ξέρουμε, αδιανόητο. Αλλά αναγκαίο. Ίσως μία νέα γνωριμία να μην αισθάνεται τόσο άνετα, ίσως πρόκειται για γνωστούς λογαριασμούς που, για δικούς τους λόγους, αποφάσισαν να κλειδώσουν τις αναρτήσεις τους και να τις κρατήσουν για λίγους και εκλεκτούς. Και θέλεις να ανήκεις στους λίγους και εκλεκτούς, πάση θυσία.

Στέλνεις το αίτημά σου, λοιπόν, επιστρέφοντας σε εποχές Facebook, και περιμένεις. Και ξέρεις ότι θα το δουν. Είτε θα το δεχτούν, είτε θα το απορρίψουν, είτε θα το αφήσουν εκεί, να υπάρχει. Αν κάνουν το πρώτο, θα το μάθεις. Για τα δύο τελευταία, ωστόσο, δεν θα σε ενημερώσει κανείς.

Πριν κάνεις οτιδήποτε, αναρωτήσου: «Θέλω όντως να ξέρω;». Γιατί η άγνοια, πολλές φορές είναι δύναμη.

Προκειμένου να δειςτη λίστα με τα αιτήματα που έχεις στείλει, θα πας στις ρυθμίσεις. Κανονικά, μπαίνεις στο προφίλ σου, κάνεις κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές, επιλέγεις «Ρυθμίσεις» (Settings) κι από εκεί την «Ασφάλεια» (Security). Έπειτα, πηγαίνεις στην «Πρόσβαση Δεδομένων» (Access Data), όπου βρίσκονται τα πάντα.

Με λίγο scrolling, θα φτάσεις στη λίστα των αιτημάτων που παραμένουν για έγκριση. Το επιλέγεις και, αν δεις ότι κάποιος σε αγνοεί, απλώς ακύρωσε το αίτημά σου. Και πολύ ασχολήθηκες.

TAGS