UPDATE WHAT'S NEW

Comfort Stay Airport Studios: Μία όαση χαλάρωσης μία ανάσα από το αεροδρόμιο


The Jennettes

3 Αυγούστου 2021

Comfort Stay Airport Studios: Μία όαση χαλάρωσης μία ανάσα από το αεροδρόμιο
«Τo Comfort Stay είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στην περιοχή των Σπατών»

Κοντά στο Αεροδρόμιο, σε ένα κτήμα 4 στρεμμάτων δημιουργήθηκε ένα κομψό συγκρότημα αποτελούμενο από 9 δωμάτια/studios, το καθένα διακοσμημένο με διαφορετικό στυλ και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί στα χρώματα αλλά και στο φωτισμό ώστε να δημιουργείται μια ήρεμη και άνετη ατμόσφαιρα για τον επισκέπτη, ενώ οι παροχές των δωματίων περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με ιδιαίτερη επιμέλεια στην υγιεινή και καθαριότητα των χώρων. To Comfort Stay Airport Studios!

Το Comfort Stay είναι χτισμένο ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, πεύκα, οπωροφόρα δέντρα, παρτέρια με μεσογειακά βότανα και πανέμορφα λουλούδια, σε μια ήσυχη γειτονιά με καλοσυνάτους ανθρώπους όπου ο επισκέπτης νιώθει τη ζεστή μεσογειακή φιλοξενία το μπλε του ουρανού και το έντονο φως του Αττικού ήλιου.

Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση στον κήπο που αποτελεί ιδανική επιλογή για να διαβάσετε, να απολαύσετε το πρωινό σας ή απλώς να χαλαρώσετε στη σκιά των δέντρων τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Mια πραγματική όαση χαλάρωσης!

jenny.gr

Καθημερινά σερβίρεται πλούσιο πρωινό στους επισκέπτες. Αν έχετε διάθεση για εξερεύνηση, μπορείτε να κάνετε ιππασία, πεζοπορία αλλά και windsurfing στη γύρω περιοχή. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα πολλά αρχαιολογικά αξιοθέατα. Στο ξενοδοχείο παρέχονται περιποιήσεις μασάζ κατόπιν αιτήματος και άλλες υπηρεσίες.

jenny.gr

Η Μαρία, η ιδιοκτήτρια του Comfort Stay, θα χαρεί να σας καλωσορίσει σε αυτό το άνετο και ασφαλές περιβάλλον για τις σύντομες ταξιδιωτικές σας στάσεις ή για τη μακροπρόθεσμη διαμονή σας.

jenny.gr

«Τo Comfort Stay είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στην περιοχή των Σπατών», αναφέρει η Μαρία. «Μακριά από το θόρυβο της πόλης, τόσο κοντά στο αεροδρόμιο, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό παράδεισο για τους ταξιδιώτες μας και να τους ανταμείψουμε με μια υπέροχη εμπειρία διαμονής, προσφέροντας ιδιωτικότητα και ηρεμία, απολαμβάνοντας ιδιαίτερες παροχές.

jenny.gr

Address

Comfort Stay Αirport Studios
2 Serron str, Neapoli, Spata, Postal Code 19004 (close to Athens Airport)

Τηλ.: 2294083378 , 6973813482, 6988597780

email: [email protected]

Website: www.comfortstay.gr