VIDEO

Περήφανοι μπαμπάδες συνοδεύουν τα LGBTQ παιδιά τους στο Pride


The Jennettes

13 Ιουνίου 2021

Pride
Με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας μοιραζόμαστε μαζί σας ένα από τα πιο τρυφερά βίντεο. Το συγκινητικό βίντεο των μπαμπάδων που κάνουν έκπληξη στα LGBTQ παιδιά τους το πρωί του Pride και τα συνοδεύουν στην παρέλαση έκανε ιδιαίτερη αίσθηση όταν βγήκε. Κάθε μπαμπάς κατάφερε να δώσει ένα τόσο απλό αλλά τόσο ισχυρό μήνυμα στο παιδί του. Είναι περήφανος γι’αυτό και στηρίζει 100% τις επιλογές του.

Με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας μοιραζόμαστε μαζί σας ένα από τα πιο τρυφερά βίντεο. Το συγκινητικό βίντεο των μπαμπάδων που κάνουν έκπληξη στα LGBTQ παιδιά τους το πρωί του Pride και τα συνοδεύουν στην παρέλαση έκανε ιδιαίτερη αίσθηση όταν βγήκε. Κάθε μπαμπάς κατάφερε να δώσει ένα τόσο απλό αλλά τόσο ισχυρό μήνυμα στο παιδί του. Είναι περήφανος γι’αυτό και στηρίζει 100% τις επιλογές του.

Ίσως η πιο συγκινητική ιστορία είναι για του Michael και του πατέρα του, του Des. Ο Des εξηγεί στην κάμερα ότι το παιδί του πριν από 8 μήνες, τους είπε ότι είναι τρανς και πριν από 2 μήνες τους είπε ότι αλλάζει το όνομά του σε Michael και από τώρα και στο εξής θα προσδιοριζόταν ως αυτός. «Πάντα σου έλεγα ότι ήμουν περήφανος για σένα και πάντα σου έλεγα ότι θα σε υποστηρίζω. Ας πάμε στο Pride μαζί», του λέει σε μία άκρως τρυφερή στιγμή.

Οι γλυκοί αυτοί μπαμπάδες και το viral βίντεο τους, είναι μια όμορφη υπενθύμιση της δύναμης της αγάπης και της αποδοχής.

Δείτε ακόμη: Ο Πρίγκιπας William στα Pride of Britain Awards 2017