Η Evan Rachel Wood δεν αποκαλύπτει ποιος την παρενόχλησε σεξουαλικά και αυτός είναι ο λόγος

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Η Evan Rachel Wood δεν αποκαλύπτει ποιος την παρενόχλησε σεξουαλικά και αυτός είναι ο λόγος

Σε ένα πέρα για πέρα αληθινό βίντεο, η βραβευμένη ηθοποιός και πολύ δυνατή γυναίκα, μιας και έχει επιζήσει βιασμού, Evan Rachel Wood, μιλάει για την υπόθεση Weinstein και εξηγεί γιατί δεν έχει κατονομάσει αυτούς που τις επιτέθηκαν, αλλά και γιατί αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν ντρέπεται. 

 

"Οι δράστες ήταν πολύ ισχυροί, πολύ πλούσιοι, σε υψηλές θέσεις, πολύ ναρκισιστές, λευκοί άντρες. Δεν κατονόμασα του βιαστές μου για ένα σωρό λόγους. Πρώτον: γιατί είμαι ένα άτομο ενάντια πολλών ισχυρών ανθρώπων. Δεύτερον: (χρειάζεται) Χρόνος και χρήμα και επούλωση των πληγών για να κυνηγήσεις το άτομο που σου επιτέθηκε". 

Λίγο αργότερα, μπροστά στην κάμερα εξομολογείται: " Μου πήρε επτά χρόνια, αφού βιάστηκα, να το παραδεχθώ στον ίδιο μου τον εαυτό και να με πείσω να κάνω κάτι γι αυτό. Ακόμα δουλεύω τι μου είχε συμβεί. Είμαι ακόμα σε αυτό το βήμα, που είναι και ακόμα ένας λόγος που δεν νιώθω αρκετά δυνατή ή αρκετά έτοιμη να κατονομάσω τους βιαστές μου". 

Πραγματικά ακούστε όλα όσα είπε και θα σας λυθούν όλες οι απορίες ακόμα και αυτή που έχετε και είναι "γιατί τόσες γυναίκες που ήξεραν για τον Weinstein, καμία δεν είπε τίποτα τόσο καιρό". 

More for you

 
 

Don't Miss