30 χρόνια Jessica Rabbit! 3 facts που δεν γνωρίζατε για το πιο γοητευτικό cartoon

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

30 χρόνια Jessica Rabbit! 3 facts που δεν γνωρίζατε για το πιο γοητευτικό cartoon

Ανήκει στις απόλυτες φαντασιώσεις του αντρικού πληθυσμού χωρίς καν να είναι… αληθινή. Η Jessica Rabbit, η κοκκινομάλλα bombshell από την ταινία “Who Framed Roger Rabbit” που μαγνήτισε το μεγαλύτερο ποσοστό αντρών παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία της ταινίας στις 21 Ιουνίου του 1988, κλείνει σήμερα τα 30 χρόνια ύπαρξης και παραμένει η πιο sexy παρουσία που έχει περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη.

Γνωρίζατε ότι:

Πολλοί λένε ότι υπήρξε στα αλήθεια

Οι εικασίες για το ποια γυναίκα αποτέλεσε έμπνευση για να δημιουργηθεί αυτό το sexy κινούμενο σχέδιο είναι πολλές, με τις επικρατέστερες να λένε ότι σχεδιάστηκε με βάση τη σιλουέτα της Rita Hayworth ενώ τα μαλλιά είχαν σαν έμπνευση την κομψή βαγκ της Veronica Lake.

Θεωρήθηκε πολύ «άτακτη» για τη Disney

Μπορεί όλοι να έχουμε την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα καρτούν με την υπογραφή της Disney, στην πραγματικότητα όμως η συγκεκριμένη εταιρία δεν ήθελε να αναλάβει φανερά την κυκλοφορία της. Έτσι, η ταινία "Who Framed Roger Rabbit" κυκλοφόρησε από την Touchstone, ένα label του οποίου η Disney είχε τη γενική εποπτεία.

Σε ποιον ανήκει η φωνή της

Εκτός από την απόλυτα γυναικεία φιγούρα της, εξίσου έντονα ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στους άντρες και η αισθησιακή φωνή της Jessica Rabbit. Και ενώ πίσω από τις σκηνές όπου απλά την ακούμε να μιλάει κρύβεται η Kathleen Turner, η φωνή που ακούμε στα τραγούδια της ανήκει στην Amy Irving.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss