Ο Paul McCartney εμφανίζεται στο πιο συγκινητικό carpool karaoke με τον James Corden

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ο Paul McCartney εμφανίζεται στο πιο συγκινητικό carpool karaoke με τον James Corden

O Paul McCartney εμφανίστηκε στην εκπομπή του James Corden, Carpool Karaoke, σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο στο οποίο ο θρύλος των Beatles επιστρέφει στα μέρη που ενέπνευσαν την μουσική του συγκροτήματος. Ο παρουσιαστής οδηγεί στους δρόμους του Liverpool με τον McCartney δίπλα του, να τραγουδάει μερικά από τα πιο διάσημα κομμάτια του, συμπεριλαμβανομένων των Let It Be, Blackbird και φυσικά το Drive My Car.

 

O Corden είχε την ευκαιρία να βιώσει το πιο διασκεδαστικό μυστηριώδες tour οδηγώντας στο Penny Lane με τον McCartney να του τραγουδάει του στίχους του ομώνυμου τραγουδιού δείχνοντας του όλα τα μέρη που αναφέρονται στο κομμάτι αλλά και μερικές περιοχές που έχουν προσωπική σημασία για εκείνον, όπως την εκκλησία που παντρεύτηκε ο αδερφός του. Μάλιστα, κάνουν στάση και στο σπίτι που μεγάλωσε ο McCartney -πλέον τουριστική ατραξιόν-. Ο McCartney αναφέρει μερικές αστείες στιγμές από τις αρχές της καριέρας των Beatles, πριν παίξει μία απόδοση του κομματιού When I'm Sixty Four στο πιάνο.

Τέλος, ο Corden πάει τον McCartney σε μία από τις pub που σύχναζε παλιά, όπου καταλήγει συναυλιακός χώρος με τον McCartney να δίνει μία συναυλία-έκπληξη παίζοντας κομμάτια όπως A Hard Day's Night, Back in the USSR και Ob-La-Di, Ob-La-Da.

Δείτε το συγκινητικό video.

More for you

Don't Miss