Πως να μην πάρετε κιλά μετά απο έναν χωρισμό

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Πως να μην πάρετε κιλά μετά απο έναν χωρισμό

Πώς να αποφύγετε τις υπερβολές.

Η πιο δύσκολη περίοδος για να αμελήσεις τον εαυτό σου δεν είναι άλλος από έναν βαρύ χωρισμό. Η Katy Perry μετά των χωρισμό της από τον Russell Brand πέρασε, όπως δήλωσε και η ίδια, μια βασανιστική περίοδος αφού έμαθε για τις απιστίες του καλού της. Όπως είχε πει σε συνέντευξη της, το μόνο που την ικανοποιούσε ήταν το αλκοόλ και τα γαριδάκια. Είναι όμως απαραίτητο να το κάνουμε όλες οι υπόλοιπες; Το ζήτημα είναι μετά το χωρισμό να είμαστε ακόμα πιο όμορφες. Για μία αλλαγή προς το καλύτερο λοιπόν...

Πείτε 'ΟΧΙ' στο αλκοόλ Το αλκοόλ, όπως και όλοι ξέρουμε,  η κατανάλωση αλκοόλ ενισχύει την επιλεκτική μνήμη. Αν και μελέτη του Πανεπιστημίου του Σάσεξ έχει δείξει ότι το αλκοόλ συμβάλλει στην απώθηση δυσάρεστων αναμνήσεων, δίδοντας έμφαση στις θετικές, η υπερβολική κατάχρηση του βλάπτει τη μνήμη. Πείραματα έχουν δείξει πως επηρεάζει και άλλες γνωστικές λειτουργίες όπως, η δυνατότητα σύνθεσης σκέψης καθώς και η μάθηση. Βγάλτε από το μυαλό σας τη φράση <<Πίνω για να ξεχάσω>>. Αν νιώθετε πως είστε στα πρόθυρα κατάθλιψης μιλήστε σε κάποιον και βγάλτε τα συναισθήματα σας. Αναζητήστε άλλους τρόπους να ξεδώσετε και να ξεχάσετε.

Τέλος στο Junk Food Αποφύγετε την κατάχρηση των ανθυγιεινών ουσιών που μόνο περιττά κιλά προσθέτουν στο σώμα σας. Τα γαριδάκια και οι σοκολάτες, πέρα ότι είναι γεμάτα θερμίδες δεν προσφέρουν τίποτε στον οργανισμό σας. Αν νιώσετε πως έχετε την ανάγκη για σοκολάτα τότε προτιμήστε σοκολάτες υγείας που έχουν χαμηλότερα λιπαρά. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στα γαριδάκια τότε προτιμήστε γαριδάκια από βρώμη που θεωρητικά είναι πιο υγιεινά από τα κανονικά.

Source: Women's Health

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss