3+1 τρόποι να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2014

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2014

3+1 τρόποι να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Πώς θα αποβάλλετε το ανεπιθύμητο φούσκωμα;

Οι γιορτές περιλαμβάνουν πάντα καλό και πλούσιο φαγητό. Οι προσκλήσεις για δείπνο υποδέχονται η μία την άλλη και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Κάθε μέρα που ξυπνάτε διακρίνετε το ανεπιθύμητο φούσκωμα της κοιλιάς και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να φορέσετε το εφαρμοστό σας φόρεμα. Αυτές οι μέρες δεν ενδείκνυνται για δίαιτα και φυσικά δεν μπορείτε να πείτε όχι σε κάποιο κάλεσμα. Αν θέλετε όμως να ξεφουσκώσει η κοιλιά σας μπορείτε να κάνετε τα εξής:

Ζεστό νερό με λεμόνι: Βοηθάει το έντερό σας να λειτουργήσει καλύτερα. Είναι ένα από τα πιο δραστικά αντιοξειδωτικά ροφήματα.

Κάντε yoga: Είναι ένα αρκετά καλό είδος γυμναστικής το οποίο μπορεί να διώξει εύκολα το φούσκωμα. Δύο ώρες την εβδομάδα είναι αρκετές για την περίοδο των γιορτών.

Επιλέξτε τροπικά φρούτα: Για απογευματινό snack επιλέξτε ένα χυμό από μάνγκο, παπάγια, ανανά. Είναι ένα ευχάριστο ρόφημα που περιέχει φρούτα τα οποία βοηθούν τη διάσπαση των πρωτεϊνών που προκαλούν φούσκωμα.

Μην μασάτε τσίχλα: Κατά το μάσημα εισπνέετε περισσότερο αέρα από το στόμα, με αποτέλεσμα να φουσκώνει περισσότερο η κοιλιά σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss