Λίγο πριν φορέσετε το μπικίνι σας...

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Λίγο πριν φορέσετε το μπικίνι σας...

Αποφύγετε τις παρακάτω τροφές!

Σίγουρα ξοδεύετε αρκετές ώρες γυμναστικής και προσέχετε την διατροφή σας λίγο πριν βγείτε στην παραλία, με το μπικίνι σας. Ωστόσο ακόμα και αν ακολουθείτε υγιεινό, διατροφικό πλάνο κάποιες τροφές μπορούν να σας φουσκώσουν και η κοιλιά σας να μην έχει το αποτέλεσμα που θέλετε. Για να αποφύγετε λοιπόν κάποιο φούσκωμα ή γενικότερα θερμίδες που χαλάνε την καλοκαιρινή σιλουέτα σας, λίγο πριν την παραλία αποφύγετε τα εξής:

Ανθρακούχα ροφήματα: Ακόμα και η σόδα, που δεν περιέχει ζάχαρη είναι απαγορευτική. Το ανθρακικό σας φουσκώνει αρκετά και είναι σίγουρο ότι η κοιλιά σας δεν θα είναι έτσι όπως την φανταζόσασταν...

Αλάτι: Δημιουργεί κατακράτηση υγρών και επομένως φουσκώνετε στην κοιλιά και στα άκρα σας. Προτιμήστε το φαγητό σας να μην περιέχει πολύ αλάτι και γενικότερα αποφύγετε αλμυρά snacks.

Λαχανικά: Επιβάλλονται σε μία δίαιτα, ωστόσο ορισμένα όπως το μπρόκολο και το λάχανο δημιουργούν τρομερό φούσκωμα. Προτιμήστε να τα φάτε μετά το μπάνιο σας, στη θάλασσα.

Τσίχλα: Όταν μασάτε τσίχλα, ταυτόχρονα καταπίνετε αέρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φουσκώνει η κοιλιά σας.

Ποτά με ζάχαρη: Όσο και αν η παραλία σας προδιαθέτει για ένα δροσερό cocktail θα πρέπει να το αποφύγετε. Η ζάχαρη που περιέχεται στα συγκεκριμένα ποτά ή σε άλλα γλυκά ροφήματα φουσκώνουν τρομερά την κοιλιά σας αλλά και τα άκρα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss