Η δίαιτα ξεκινάει από το ψυγείο σας...

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η δίαιτα ξεκινάει από το ψυγείο σας...

 Τί πρέπει να περιέχει;

Το καλοκαίρι έφτασε κι εσείς το μόνο που δεν θέλετε είναι να κερδίσετε βάρος. Αν λοιπόν προσέχετε την διατροφή σας, δώστε βάση στα προϊόντα που περιέχονται στο ψυγείο σας. Ξέρετε είναι πολύ εύκολο να ενδώσετε σε μία θερμιδοφόρα επιλογή, αν την έχετε μπροστά στα μάτια σας. Φροντίστε λοιπόν στο ψυγείο σας να περιέχονται τα εξής:

Φρούτα: Το πιο υγιεινό αλλά και light snack. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε φρούτα. Γεμίστε το ψυγείο σας και καταναλώστε τα μέσα στην εβδομάδα!

Πρωτεΐνη: Καλό είναι να έχετε έτοιμο, ψημένο ένα φαγητό που περιέχει πρωτεΐνη. Για παράδειγμα βράστε λίγο κρέας και φυλάξτε το σε ένα μπολ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μία δροσερή σαλάτα, για το βραδινό σας.

Κομμένα λαχανικά: Μία έξυπνη λύση είναι όταν αγοράζετε τα λαχανικά σας, να τα κόβετε κι όλας. Με αυτόν τον τρόπο σας είναι πιο εύκολο να τα καταναλώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Λεμόνια: Είναι το λαχανικό που αντιπροσωπεύει την αποτοξίνωση. Χρησιμοποιήστε τα για το φαγητό σας αλλά και σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό για να έχετε ένα αντιοξειδοτικό ρόφημα.

Γιαούρτι: Αντί για γλυκά προτιμήστε να έχετε γιαούρτι. Κόψτε μέσα φρούτα, βάλτε ξηρούς καρπούς και μέλη και έχετε έτοιμο ένα γευστικό και light snack ή βραδινό.

Αυγά: Είναι ένα φαγητό που είναι υψηλό σε πρωτεΐνη. Φάτε τα για πρωινό ή προσθέστε ένα σε μία σαλάτα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss